Het nieuws van november 2005

Email-links gewijzigd: EmailCloacker werkte niet meer. Verder wat code aan deze pagina toegevoegd die er voor zorgt dat je altijd het LAATSTE nieuws binnen krijgt, en niet OUD nieuws uit de Cache van je Browser.

Het nieuws van oktober 2005

Een paar dagen geleden belde Ben Strik. Voor hen die hem nog niet kennen, even een korte kennismaking.

In de Tweede Wereldoorlog was Ben de leider van de verzetsgroep waar ook mijn vader deel van uit maakte. Na de oorlog werd Ben Strik priester. In de jaren na de oorlog kwam Ben regelmatig bij ons thuis. We kennen hem dan ook als pater van Don Bosco. En een zingende pater vooral.
Hij heeft lange tijd gewerkt in Brazilië en woont nu weer in Nederland. Hij heeft een boek geschreven dat ik op deze wijze onder jullie aandacht wil brengen.

Klik HIER om naar de pagina te gaan.

Het nieuws van april 2005

Het heeft even geduurd maar het vierde boek(je) is er nu ook. Het bevat een selektie uit de CD's die ik van Stef Arts gekregen heb. Met dank.
Dit fotoalbum heb ik gemaakt met Jalbum5.1. Het eerste web-fotoboek-programma dat niet alleen veel mogelijkheden biedt, maar ook nog eens een zeer beperkte overhead heeft. Interesse? Te vinden op dit web-adresJanuari 2005 Klok gezien onderaan de hoofdpagina? Leuk hè?

Twee links toegvoegd: ééntje naar de site van Ineke Smorenburg en Johan, de tweede link is voor Roos, dochter van .... juis !! met haar band Roosbeef
Verder heb ik de email-links gewijzigd vanwege spam-ellende; MAAR je kunt nog steeds mailen: dat gebeurt via de site van EmailCloacker. Die site "vertaalt" de weblink naar mijn email-adres.


20 september 2004

Ik heb even doorgewerkt: kijk maar eens rond in fotoboek 3; het is nog niet af, maar belangrijke zaken zijn nu zichtbaar.

19 september

De jaren 1960 - 1965 en het (ramp)jaar 1966 zijn nu beschikbaar in fotoboek 3
en ja, het gaat al beter met m'n schouder .... dank u

12 september

fotoboek 3: JAJA, de eerste map "Vijftiger jaren" is reeds beschikbaar !!!
- Stef Arts (tante Toos en ome Thé) heeft me twee CD's met foto's toegstuurd, zodat er nu nog een bron beschikbaar is gekomen.
- Riet van Dijk heeft foto's ter beschikking gesteld: komen binnenkort in periode 1966 (fotoboek 3)

Nog even geduld. Ik moet m'n rechter arm ontzien .... die krijgt fysiotherapie. Gestoeid met m'n zoon, en die is groot ... heeeeel groot. Vader, ken uw grenzen, dat is m'n motto.