Ad Rem, Sofia en Daddy Cool

Een verhaaltje

 

Ad is een enthousiaste jonge muzikant, hij speelt met alles wat hij ooit ervaren heeft en deelt dat met zijn omgeving.
Sommigen vinden hem wel een beetje een stuiterbal.

Zijn vader, Daddy Cool, houdt van hemelse muziek en zit vaak met zijn hoofd in de wolken.
Zoon Ad is deel van zijn bandje, maar hij is de supervisor en als zodanig houd hij het overzicht en zorgt dat alles in tune is en goed is voor iedereen. Dat is voor hem genieten!
Hij wakkert het vuurtje aan als hij het mooi vind en geeft fluisterend aanwijzingen als er teveel dissonanten gaan klinken. Hij fluistert om de harmonie niet nog meer te verstoren.
Als echter blijkt dat zijn gefluister niet gehoord wordt, wordt hij wakker uit zijn droom en trapt hij even flink op de rem om opnieuw te beginnen.
Ad vind het niet leuk als zijn vuurtje gedoofd wordt met een flinke wolkbreuk en voelt zich persoonlijk geraakt als vader op hem trapt.

Gelukkig is er nog een bandlid, Sofia. Sofia is de vrouw van Daddy en maakt zelf de mooiste muziek als ze iedereen ziet genieten. Ze weet dat het Daddy alleen om de muziek te doen is en niets persoonlijk wil maken. Daarom troost ze Ad door te helpen met het afvoeren van het overtollig hemelwater, brengt de stemming weer op orde en zingt een stukje voor, zodat zijn vuurtje na een tijdje weer gaat branden en de hemelse muziek weer verder gaat!
 

Ad houd ook wel van een slokje, een snuifje en een blowtje. Dan hoeft hij zijn moeder niet meer lastig te vallen, dan kan hij helemaal zelf uit zijn dip komen! In no time de prachtigste muziek!
Er zit echter wel een nadeel aan, hij hoort alleen nog maar zijn eigen muziek en al helemaal niet het gefluister van zijn vader. Dat wordt dus een flinke kater en bakken vol met water! En moeder heeft het er weer druk mee..
 

Wij zijn dat bandje zelf!