Ian Lungold; de voortgang van de menselijke evolutie

Ian Xel Lungold - The Evolution Continues

 

In deze videoserie van alweer een tijdje terug, geeft Ian Lungold met zijn wereldvisie een verbazend en uitgebreid overzicht van onze culturele en persoonlijke evolutie en hoe wij hierin kunnen participeren.

Lungold kwam in aanraking met de Maya-symbolen vanuit zijn voormalig werk als edelsmid, waarna hij zijn leven, vanuit het begrip wat hij ontdekte tijdens het werken met de principes van de Maya kalender, een andere draai gaf.

Ook hier, voel het na, is het een uitbreiding of een beperking van jouw waarheid en jouw werkelijkheid?

Hieronder het eerste deel van 18, de rest is te vinden op de bekende videosite door rechts in het venster te klikken (Engelstalig)

(Zie ook de nieuwere versie, met Nederlandse ondertiteling, verder op de pagina)

 

De Nederlandstalige versie/visie van Johan Oldekamp, opgenomen in "Het Hele Verhaal", is te zien op http://www.pateo.nl/ of achtereenvolgens (4 delen): http://vimeo.com/12535625  http://vimeo.com/12646494  http://vimeo.com/13003461  http://vimeo.com/13186263

 

Welcome to The Evolution - The Mayan Calender Comes North 01 - Ian Xel Lungold
(Nederlands ondertiteld) 1:30 u. 2004

In deze video is het vooral het eerste gedeelte interessant als je de oudere serie al hebt gezien. Ian legt hier uit waarom onze tijd/kalender zo op het cyclische jaarritme georiŽnteerd is en de grotere spiraalvormige ontwikkeling veelal vergeten wordt.

 

The Mayan Calender Comes North 02 (Nederlands ondertiteld) - 1:30 u.
 

Website van wijlen Ian: Mayan Mayix, nieuwspagina, welke dag het is volgens de Tzolkin

Wunjo!

Peter