Persoonlijk Leiderschap

Wat is dat?

 

In het kort gezegd, persoonlijk of eigen leiderschap komt voort uit het bewustzijn dat 'de buitenwereld' reageert op jouw eigen innerlijke gesteldheid.

Dat jouw eigen innerlijke gesteldheid reageert op wat er zich in jouw buitenwereld afspeelt, heeft iedereen al in eerste instantie al ervaren, vooral in je jeugd. Dat het omgekeerde echter ook waar is, geeft een stuk gereedschap en de motivatie om rust, vrede, respect, vergeving en liefde in jezelf en vooral voor en naar jezelf te vinden.

Het is een praktische uitwerking van de gezegdes als "Verbeter de wereld, begin bij jezelf", "Wat je zaait zal je oogsten" of zoals Gandhi het zei: "Be the change you want to see".

Persoonlijk Leiderschap vereist naast nieuwsgierigheid ook moed, je treedt buiten de gebaande paden van wat lange tijd als gangbaar en normaal werd gepropageerd, wat door diegenen, die hieraan hun veiligheid ontlenen, als bedreigend ervaren kan worden.
Wat je er voor terugkrijgt is een diep gevoel van verwondering, dankbaarheid en liefde over hoe alles in elkaar zit, hoe groots het opgebouwd is, en dat uiteindelijk jij de schepper van deze perfectie blijkt te zijn!

Op deze site plaatsen we een aantal artikelen die je van dienst kunnen zijn om je persoonlijk leiderschap of soevereiniteit op je te nemen. Hoewel we met schrijven en uitzoeken van deze artikelen zo zorgvuldig mogelijk zijn, gebruik altijd jouw eigen onderscheidingsvermogen en jouw verantwoordelijkheid! Voel altijd na, is wat aangedragen wordt een uitbreiding of een beperking, van jouw waarheid en jouw werkelijkheid!

Mindfulness, bewust zijn van dat, waar je je mee identificeert!

Succes!