Hallo, welkom op de site van Chris en Hanny de Vries uit Almelo.....
Neem de tijd en veel leesplezier
 
 
Deze site is een persoonlijk document, bedoeld om iedereen "ons ding" te laten delen.  Een hobby, dus nooit af.

Mail: c.c.de.vries@hccnet.nl

Laatste update: 13-11-2012

 

 

Te huur: Onze recreatie bungalow(tje) A-32 op Flevo Natuur Belangstelling? Bel ons en dan krijg je extra korting. 06 - 51033428.
Kijk even op: http://www.youtube.com/watch?v=gDBT8BtzBiQ voor een korte impressie..
(nog verouderde filmpje. Er is inmiddels wat meer opgeknapt.)
 Voor korte omschrijving zie hier ver onder.....

 

En voor nog meer vakantiehuisjes: http://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuizen/nederland

                 En ons huis aan de Platanenstraat 4, 7605CP, is wel te koop. Vraagprijs € 160.000,=

                      
                  En voor meer leuke beelden via youtube: ga naar "het fotoalbum"...
 

 
 

                                                           BLOG:
 

13-11-2012: teveel.... volg mij maar op facebook. Maar het gaat allemaal uitstekend kan ik wel zeggen.... Moeders weer in Australië, Hanny lekker druk met de praktijk. Dry Needling therapeut geworden inmiddels,. Kleidochter groeit als kool. Zoonlief gaat 100% en lekker bezig huis op te pimpen....
09-06-2012: Zometeen Nederland-Denemarken. Ik zeg: 3-1..
Schouder Hanny 73% botgroei, dus gaat de goede kant op. Moeders is weer zwemmen op de wk in Italië.
03062012: zo, er is weer veel gebeurd: jaarwisseling, wintersport, wat resulteerde in erg gebroken arm van Hanny, ik ben VVD-lid geworden, kleindochter groeit lekker verder alles gezond. Lees ook mijn facebook...
02-11: De verjaardagen van Moeders en Hanny waren gezelli. Veel dank aan broer Gerjan en zwageres Hannet voor de gastvrijheid in Apeldoorn
Het nieuwe motortje van Gandalf II loopt als een zonnetje en volgende week maandag gaan we die inbouwen..
De zolder vordert gestaag. Zo meteen de laatste schuurgang en dan voorstrijken en wie weet vanavond de eerste laag structuurverf erop. Anders morgen....
De tuin is winder klaar en vanmiddag genieten van de herfstkleuren ergens in ons mooie Twente......
18-10: Mijn BMW dus verkocht... Ik poetste meer kilometers dan dat ik er mee reed. Mooie prijs gekregen dus.. Camper weer door de APK. Met moeite, maar enfin. Nieuwe fusees en remschijven afgeslepen.
Blok van de VW weer aan het opbouwen....
10-10: Zo da's al weer een poosje geleden. Gandalf2 zit redelijk mooi in de verf. Nog een paar vlekjes wegwerken en dan de motor er in.. Nog geen bericht uit Doesburg van Hot-Rod, v.w.b. de prijs. Het hele debacle is wel mijn eigen stommiteit. Te veel vloeibare pakking. Dit is losgelaten en heeft oliekanaal verstopt. Einde verhaal dus. Fucking suuuuur.
De zolder schiet al mooi op. Vandaag hopelijk het ruwe werk klaar.
De pech met Stapper was een gevalletje van een elektrische klep die niet meer open ging door een kabelbreuk. Had dat die ANWB gup niet kunnen zien? APK zijn een paar kleine dingen, waar ik morgen mee aan de slag kan.
Ach houdt mij van de straat..
23-9 We gaan weer ff normaal doen en verder met renovatie van de zolder....
22-9: Parijs ging niet door. Net boven Antwerpen ging de dieselpomp kapot. Lang leve de ANWB. Links-om of rechts-om, geld wordt toch uitgegeven. Trouwerij van dochter met vriendje was leuk en gezellig. Ze zagen er prachtig uit....
16-9: Dit vind ik leuk: kijk vooral het youtube filmpje:
http://www.tctubantia.nl/regio/almelo-stad/9448612/Commotie-bij-Heracles-foto-Het-ging-snel-en-weg-was-ie.ece
Poep: zowel Heracles als Twente op de muil: http://voetbal.tctubantia.nl/fc-twente/fc-twente-voor-het-eerst-dit-seizoen-onderuit en http://voetbal.tctubantia.nl/heracles
11-9: Al weer 10 jaar geleden die tweeling torens. Lees mijn colum http://www.almelonieuws.nl/ Verder met dakerker en zolder renoveren/opknappen/pimpen. Laatste dag voor buitenschilderwerk??? Klig liever met m'n blote kont op Busselo...  (lol)
Oh ja; China met de auto gaat definitief niet door. We moeten dan voor die 3 maanden een "gids" meenemen!!! Wat een achterlijk volk. Moesten we in Nigeria toen ook, maar die hebben we afgekocht. Dus nu maar met de rugzak..... Wordt vervolgd...
06-09: Hanny rete druk met huwlijks kado voor dochter en bijna ega en zoonlief druk met zijn oppashuis en ik lekker bezig met auto's. BMW eindelijk op E-bay. € 10.000,= minimaal moet die opbrengen. Ben benieuwd. Vandaag naar A-dorp met de camper bezig. Ik weet nog steeds niet hoe we met de auto China binnen moeten komen.
Aan de slag......
02-09: Onderkant Gandalfie nu helemaal rood. Hammerite. Rollertje. Niet helemaal naar mijn zin, dus misschien een 2e keer er over. Nu mooi weer eindelijk, dus verrotte dakerker restaureren. Beter laat dan nooit. Aardige klus. Cabine Stapper voorbereid tot plamuren.
26-8: Het schiet al mooi op.  Gandalfie helemaal in de primer en de bumpers ook bijna af. Wielen klaar en verder maar afwachten nog wat Hot-Rod zegt.
Lekker op het  fietsje nog steeds hen en werum. Ook met huis bezig. Schuur netje geverfd weer. Hanny weer kneiterhard aan het werk. Schoonmoeder is weer thuis. En een paar dagen Parijs geplant na het trouwen van Lies en Elgar.
23-8: Blok weggebracht naar Hot-Rod. Gaan dat nu bestuderen. Verder maar met plaatwerk.. Schuren, plamuren, schuren, plamuren en zo door. Kan wel mooi de hal gebruiken bij Bergman om te knikkerbussen
Voorlopig maar dus weer op de fiets, langs het kanaal. Dooie boel daar eergisteren.
http://www.tctubantia.nl/regio/twente/9332418/Doodsoorzaak-overleden-man-in-Twentekanaal-nog-niet-bekend.ece
16 augustus: Helemaal fukking verkeerd gereden naar Goor, omdat ik een kortere weg dacht te weten. Alle kleine roestplekjes aan Gandalf2 weggewerkt..
Toch big-end lager cylinder 4 heet gelopen. Olie kanaaltje verstopt geraakt?
12 augustus: Lekker een weekje bij Bergman (http://www.jaapbergmankevers.nl/) aan het werk geweest. Mail ontvangen van Hot-Rod. Ben nog aan het nadenken wat te doen. Weer tig keer heen en weer rijden naar Doesburg,? Daar heb ik geen zin in....
8 augustus: Mooi kloten, blaas ik dus mijn VW-blok op.
http://www.youtube.com/watch?v=lFrxK14GURo  4e cilinder, big-end krukaslager helemaal aan gort en dus de aandrijfstang via de carterwand naar buiten. Niet te heet geworden, keurig zijn service beurten gehad keurig ontsteking op tijd altijd. Kwestie van pure pech? Na nog geen 80d km? Kijken wat Hot-Rod er van zegt. Die hebben het blokje tenslot van rekening toen gebouwd.
24 juli: Kloten weer. Opendag Heracles in het water....
24 juli: WC is bijna klaar, wachten op de stenen plinten.... Gang ook bijna klaar en halletje ook. Veelvlekjes weg werken.
20 juli: En het wordt een meisje.
18 juli: Zoonlief heeft eindelijk zijn natte droom. Een Audi-A3 sport-line uit Duitsland ingevoerd die heilige koe
12 mei: Ik word OPA en Hanny OMA!!!!!!!!!!!  Via dochter en vriendje. En ze gaan trouwen! Leuk toch?

 
 
 
                                 

Verder info over ons A-tje op Flevo:

Deze vrijstaande A-32 bungalow is zeer mooi gelegen op een ruime kavel aan het water.
U mag tijdens uw verblijf  1 auto naast de bungalow parkeren. Mocht u dat niet willen, dan kunt u uw auto op een gereserveerde plek op de video bewaakte centrale parkeerplaats parkeren. Alsmede een eventuele overige auto. Roken en een huisdier is wel toegestaan.

De bungalow is geschikt voor 4 personen. Door de grote (thermopane) glazen schuifpui, is het ook in de winter, goed naturistisch vertoeven in de gezellig ingerichte woonkamer. Op de begane grond vindt u een open keuken, de woonkamer en in de hal een toilet en douche. In de woonkamer staat ook een flat-screen 82 cm televisie met DvD-speler én kabelaansluiting. Daarnaast is er een stereoset aanwezig voor cd’s, mp-3 en radio. Ook zijn er puzzels, boeken en spelletjes aanwezig. Mocht u een boek of DVD niet uitkrijgen, neemt u het gerust mee naar huis. Regelmatig komen er nieuwe privé spulletjes bij, om uw verblijf nóg aangenamer te maken. In de keuken vindt u een compleet keukeninventaris met koffiezetapparaat,Senseo, magnetron, gasfornuis en koelkast. Het servies wordt regelmatig vervangen en/of uitgebreid.
Er staan 2 fietsen tot uw beschikking, maar gebruik is op eigen risico. De bungalow beschikt over een gaskachel, welke door een speciaal schoorsteensysteem ook de bovenverdieping verwarmd.

Boven vindt u twee slaapkamers, beide met twee eenpersoons boxspring bedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Bedlinnen zit bij uw boeking inbegrepen. Eén slaapkamer met 2 aaneengeschoven 1 persoons bedden met boxspring matrassen. In de andere kamer staan de bedden uit elkaar. De trap heeft een extra leuning om het “wennen” te vergemakkelijken. Zo is ons A-tje nog meer toegankelijk voor senioren….
Op uw eigen terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair. Parasols aanwezig.

NFN-leden krijgen een extra korting, afhankelijk van de periode die zij boeken.
Last minute korting!!!!!!!!!!!!!!!!