kop website Coen Rams

Mijn hobby's en vrije tijd besteding

foto Coen

Steeds heb ik functies vervuld bij de sportverenigingen waar ikzelf of mijn gezinsleden lid van waren. Zo heb ik 6 jaar leiding gegeven aan een jeugdvoetbalweek in Linne en heb ik als scheidsrechter vele jaren voetbal- en handbalwedstrijden geleid.
Ook heb ik als trainer voetbal- en handbaltrainingen gegeven.

De schaatssport is me met de paplepel ingegeven. Als er natuurijs is rijd ik graag tochten op schaats.

Naast de fietstochten naar Santiago de Compostela en Rome, heb ik samen met mijn vrouw in binnen- en buitenland fietstochten gemaakt. Ook in de weekends en op vrije dagen gaan we er graag op de fiets op uit.
Op youtube staat een beeldverslag van het traject Santiago de Compostela - Cabo Finisterre v.v. Dit opmerkelijke verhaal kunt u [hier bekijken]

Als lid van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob ondersteun ik de werkgroep van de regio Limburg bij allerlei activiteiten. Als fietscoördinator help ik fietspelgrims bij hun voorbereidingen voor een fietstocht. Daarnaast zorg ik voor de opmaak en het versturen van nieuwsbrief en onderhoud ik de [internetpagina van de regio].

Voor de Stichting Pelgrimswegen naar Sint Jacob heb ik een website ontwikkeld en zorg ik voor het beheer. Deze stichting beheert het Jacobspad Limburg. Een eeuwenoude pelgrimsroute van Millingen aan de Rijn tot Eijsden. Op de website [stjacobspad.nl] kunt u alle informatie over deze route vinden.

foto Coen

Voor zover het mijn activiteiten als werkzoekende niet in de weg staat, ben ik beschikbaar voor ICT vraagstukken. Ik help regelmatig mensen met vragen over soft- en hardware.

Al sinds mijn middelbare schooltijd ben ik een enthousiast amateurfotograaf. De meeste foto's die op deze en de andere websites staan die ik beheer, zijn van mijn hand.