Links naar andere interessante sites

Genealogie Middel
Mijn zwager onderzoekt de stamboom van de familie Middel. Bezoek ook eens zijn website met gegevens over de families Middel en Hol.
Genealogie Bodewes, Schoffelmeijer en Scholte 
Joop Mug publiceert op zijn website een aantal genealogiën die kruisen met die van mijn voorouders. Bovendien heeft hij ook een interessante database van bidprentjes, waarvan je bij hem een scan kunt opvragen. Geweldige site!
Genealogie van der Werff
Op de website van Henk van der Werff heeft hij gegevens gepubliceerd van ondermeer de familie van der Werff, Börger en Nagengast. Onze stambomen kruisen elkaar maar liefst op drie plaatsen.
Genealogie Wilbrink
Op de prachtige website van Tom Wilbrink beschrijft hij onder andere de genealogie van de groningse tak van de familie Wilbrink. Wilbrink komt voor in zowel de genealogie van Stege als van Beenker. De pagina is zeker het bekijken waard.
Genealogie Duzink
Op de website van Wilco de Vrieze beschrijft hij onder andere de genealogie van de familie Duzink. Ook heeft hij een aantal mooie foto's van familieleden gepubliceerd.
Homepage van mijn moeder
Mijn moeder van ruim 80 heeft ook een eigen homepage ontwikkeld. Wil je weten wat ze allemaal presteert op de PC, surf dan naar haar web pagina.
De geschiedenis van Dörpen
Mijn stamvader Berend Harms is geboren (ca. 1700) in de duitse plaats Dörpen. Wil je meer weten over waar hij vandaan kwam, op de officiële website van de gemeente is van alles te lezen over de geschiedenis van het dorp.
Eeuwigdurende kalender
Wil je weten op wat voor dag je geboren bent ga dan naar deze site.