Ensemble
Tricolore

Een belevenis in muziek


Een fluit, een hoorn en een piano ....    een groter verschil in klankkleur is bijna niet voor te stellen.
Echter, dat hoeft geen probleem te zijn.

Op een dag kwamen drie enthousiaste bespeelsters van die instrumenten bij elkaar en gingen op zoek naar repertoire. En dat bestond! En wat niet bestond, viel te arrangeren. Iris, Ietsje en Annette sloten zich aaneen tot Ensemble Tricolore: met recht een driekleurig ensemble!
Inmiddels hebben zij een groot en afwisselend repertoire opgebouwd en daarmee al menig concert gegeven. De klankkleuren mogen dan heel verschillend zijn, hun samenspel gaat in absolute harmonie.

Nieuwsgierig geworden? Iris van der Wardt (fluit), Ietsje Bontekoe (hoorn) en Annette Middelbeek (piano) komen graag voor u spelen en u ervan overtuigen dat deze instrumenten samen voorwaar een bonte eenheid vormen!

Dit seizoen heeft Ensemble Tricolore een bijzonder programma voor u in petto. Het bestaat uit sfeervolle, toegankelijke muziek, die deze keer vooral over de natuur gaat.
Hier kunt u enkele muziekfragmenten van Ensemble Tricolore beluisteren.

Liveopnames gemaakt tijdens het jubileumconcert van het Genootschap Nederlandse Componisten op 24 september 2011 in de Geertekerk te Utrecht:
Uit Persischer Divan van Julius Röntgen deel 2 en deel 7. Bariton: Bas Kuijlenburg.
Uit Sonate a Tre per flauto, corno en painoforte van Peter Visser een fragment uit deel 3: Adagio e tranquillo.Voor boekingen en informatie:

Ensemble Tricolore
Wichmannlaan 31,
3571 NK Utrecht.
tel. 030-2718703 of 030-2716652


Onze links:

AdeZi
Hoornles en trompetles in Utrecht
Pianoles in Utrecht
Fluitles in Rhenen


Ensemble Tricolore, een belevenis in muziek