Ensemble
Tricolore

Een belevenis in muziek


Een fluit, een hoorn en een piano .... zelden hoor je deze unieke combinatie, die garant staat voor een bijzondere klankschoonheid.

Ensemble Tricolore bestaat uit Iris van der Wardt (fluit), Ietsje Bontekoe (hoorn) en Annette Middelbeek (piano).
Hun gezamenlijke bezieling bezorgt de toehoorder een intense muzikale belevenis.

Ensemble Tricolore geeft zowel concerten op gerenommeerde podia als in zorginstellingen. Door de jaren heen hebben de musici een groot en afwisselend repertoire opgebouwd. Het ensemble speelt originele werken voor fluit, hoorn en piano, maar ook mooie arrangementen. Verschillende componisten schreven muziek speciaal voor Ensemble Tricolore.
Dit seizoen heeft Ensemble Tricolore een nieuw programma voor u in petto. Iris, Ietsje en Annette spelen bekende en onbekende juweeltjes uit de kamermuziek ge´nspireerd op Oost-Europese volksmuziek. Het programma staat bol van lyriek, dramatiek, melancholie en levensvreugde en bevat o.a. de Hongaarse dansen van Brahms, de Roemeense dansen van Bartok en werken van Bruch, Haydn, Chopin en Glinka.
Hier kunt u enkele muziekfragmenten van Ensemble Tricolore beluisteren.

Liveopnames gemaakt tijdens het jubileumconcert van het Genootschap Nederlandse Componisten op 24 september 2011 in de Geertekerk te Utrecht:
Uit Persischer Divan van Julius Röntgen deel 2 en deel 7. Bariton: Bas Kuijlenburg.
Uit Sonate a Tre per flauto, corno en painoforte van Peter Visser een fragment uit deel 3: Adagio e tranquillo.Voor boekingen en informatie:

Ensemble Tricolore
Wichmannlaan 31,
3571 NK Utrecht.
tel. 030-2718703 of 030-2716652


Onze links:

AdeZi
Hoornles en trompetles in Utrecht
Pianoles in Utrecht
Fluitles in Rhenen


Ensemble Tricolore, een belevenis in muziek