Wie zijn wij - KT Buitengewoon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie zijn wij

Wie zijn wij
De "Buiten-gewone"familie; Vader Henk van Puffelen was de oprichter  van de "stichting K.T. Buiten-gewoon".
Moeder Annie van Puffelen is voornamelijk actief achter de schermen van de "K.T. Buiten-gewoon".
Beiden zijn opgegroeid met huisdieren. Niet zo verwonderlijk dus dat ook binnen hun gezin het een na het andere huisdier kwam (en nog).
Dochter Marlene is dus ook opgegroeid met huisdieren. Alhoewel ze een dierenliefhebber is ging de voorkeur toch echter van zeer jongs af aan uit naar de honden. Het volgen van diverse cursussen met betrekking tot het verzorgen, gedrag en trainen van honden, leidde er toe dat ook pa,ma en later ook partner zich gingen bezig houden met de kynologie.
Bij Barend Beijaard thuis, de partner van Marlene, hebben ze nooit een hond gehad. Maar toen Barend zijn intrede deed binnen de familie werd hij vrijwel direct volledig besmet met het "hondenvirus".
De behendigheidssport deed op een gegeven moment zijn intrede in Nederland. En langzaam waaide dit ook over naar het zuiden des lands, mogelijkheden voor wedstrijdtraing was daar nog niet. Barend nam met onze sheltie "Cheri"actief deel aan de wedstrijden. Voor Cheri was de behendigheidssport zijn lust en zijn leven. Hij kreeg dan ook zijn eigen behendigheidsbaan. ook andere koppels trainden op "Cheri's"baan.
In 2002 ontstond door "Cheri's" baan de stichting K.T. Buiten-gewoon. Wat aanvankelijk een behendigheidsclubje was werd nu een trainingscentrum waar ook puppy-.gedrag- en gehoorzaamheidstrainingen gegeven werden. En aangezien we thuis niet graag werkloze hondjes rond zien lopen, (ja,oud en gepensioneerd lopen er wel rond), zijn we ook de z.g. "Aaiclub"begonnen waar voornamelijk onze minder actieve honden aan deelnemen.
Ja, een "Buiten-gewoon"actieve familie met op dit moment 12 honden.


Ons adres
K.T. Buiten-gewoon
Postbus 52
5845 ZH St Anthonis
Tel: 0485-385872

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu