U bevindt zich hier:

Guy Roelofs

Jenny van Diggelen

Silvie Moors

Ruben van Boven

Gilles Rullmann

Ben Faes

Algemeen:

Startpagina

ImpressumHij is de oprichter van TJANE. Heeft zijn achtergrond zowel in de volkmuziek als in de popmuziek liggen. Speelde o.a. in MAM (Nederlandstalige pop), Moira (Iers Traditioneel), GROND en Cadans der getouwen (Beiden Nederlandse folk-pop). Met deze groepen speelde hij op festivals zoals: Dranouter , Rudolstad, Emden en theaters in Nederland en Vlaanderen. Hij is een verwoedt verzamelaar van volksmuziek uit de Lage Landen.

Speelde met veel muzikanten uit binnen en buitenland:
Paddy Keenan/Uilleann Pipes ( twee tours Engeland 1987 o.a. Newcastle Folkfestival)
Mairtin O 'Connor/ Accordion ( Enkhuizen, Dromedaris)
Michael en Caroline Kilbane ( Diverse tours in Engeland)
Gerry Murray/ Shantalla (Dranouter)
Helen Flaherty/Shantalla (Dranouter, Blue Dew Festival Zwolle)
Wolfgang Meyering/ Malbrook ( Rudolstadt, Nordsee Folk Emden)
Rens van der Zalm (Snarenfestivals Rotterdam)
e.v.a.

Hij geeft ook al jaren les. Hij is gespecialiseerd in volksmuziek uit Ierland, Bretagne en de Lage Landen. Heeft vele kursussen gegeven voor: Stichting Volksmuziek Nederland, Erasmusuniversiteit Rotterdam, Conservatorium Zwolle, muziekschool Gouda, conservatorium Alkmaar, en als vaste docent verbonden aan muziekschool 'de Muzen' te Roosendaal, en de 'Stedelijke muziekschool Tilburg'. Geeft al jarenlang les voor Stichting Volksmuziek Nederland.

Ook is hij eigenaar van de FUAIME studio, waar hij als producer werkzaam is. De specialiteit van de studio is het opnemen van acoustische muziek. (Folk, klassiek, jazz) Voor meer info over de FUAIME studio kunt u verder klikken naar www.fuaimestudio.nl