Dit is het leesmij bestand bij het Edskes Software Pakket (ESP) versie 0.10.18


Doolhof bestaat uit verschillende onderdelen: doolhof 2D & 3D zijn om het spel te spelen en met maak een doolhof 2D kunnen zelf doolhoven worden ontworpen. Bij het Edskes Software Pakket zitten al een aantal doolhoven, maar het is ook mogelijk om zelf een doolhof te maken en eventueel op te sturen en dan met naam (anoniem mag natuurlijk ook) en doolhof in de volgende versie van het Edskes Software Pakket te komen, die te downloaden is vanaf de Web-Site, www.edskes.com. Degene die al een doolhof gemaakt en ingestuurd hebben zijn te vinden bij help in het hoofdmenu van doolhof.
Een doolhofbestand heeft een naam gevolgd door een punt en de letters ESP (.ESP dus). In maak een doolhof wordt de naam van de auteur, de naam van de doolhof en de bestandsnaam(deze mag maximaal acht letters of cijfers lang zijn) gevraagd, de rest doet maak een doolhof. Voor doolhof 3D is nog maar één doolhof beschikbaar omdat doolhof 3D nog relatief nieuw is.
In het optiescherm kan het pad(de map of directory) waar de doolhoven zich bevinden ingesteld worden, de standaard directory is de directory waar het Edskes Software Pakket is geïnstalleerd, maar de doolhoven kunnen dus ook in een andere directory worden geplaatst. Wanneer dat het geval is moet de directory waar de doolhofbestanden (.ESP) staan in het optiescherm worden ingevoerd.
De cheats, verkrijgbaar op www.edskes.com, moeten bij gebruikersnaam ingevoerd worden (voer als gebruikersnaam eens een van de voorbeelden in). Ook kan in het optiescherm de tekst en achtergrondkleur naar keuze worden ingesteld.
Doolhof maakt de volgende bestanden aan: opties.cfg, topscore.cfg en doolhof.cfg, om respectievelijk de opties die in het optiescherm gemaakt zijn, de topscore's die behaald zijn en de beschikbare doolhoven in op te slaan. Deze bestanden worden in dezelfde directory geplaatst als de doolhof bestanden. Het is dus mogelijk om het Edskes Software Pakket vanaf een alleen lezen medium, zoals een cd-rom of dvd, te gebruiken.

Rekenen is een rekenprogramma, waarmee plus, min, keer en deel sommen kunnen worden geoefend. Per keer zijn er twintig sommen, waarna er een cijfer en een beoordeling wordt gegeven, inclusief commentaar. Er zijn negen niveaus, bonussen en extra's. De niveaus lopen van simpele sommen (12+18) tot hersenkrakers (49268319+76289541), en dat ook met min, keer en deel sommen.

DoolWin is een 32-bit Windows versie van Doolhof en genereert unieke doolhoven. De doolhoven worden in drie dimenties weergegeven. Kies Actie in de menubalk voor een nieuwe doolhof, de oplossing van de doolhof of om dezelfde doolhof overnieuw te doen. Behalve bij het minimaliseren van het DoolWin venster zal bij het vergroten of verkleinen altijd een nieuwe doolhof gemaakt worden. Grotere vensters betekend dus grotere en al dan niet ingewikkeldere doolhoven. Kies Stijl in de menubalk om te kiezen tussen rechte en schuine wegen. De schuifbalk kan worden gebruikt om de doolhof te draaien. Nadat een doolhof met rechte wegen is getekend kan deze worden opgelost door middel van de cursortoetsen. Nadat een doolhof met schuine wegen is getekend kan deze niet alleen met de cursortoetsen worden opgelost, maar zijn Home, PgUp, End en PgDn ook nodig. Wanneer de cursortoetsen naar boven en naar beneden gebruikt worden wanneer er geen doolhof gedaan wordt dan zijn met deze toetsen de schuifbalk in te stellen. Elke doolhof heeft precies een oplossing. Kies Over in de menubalk voor hulp of informatie over het programma.

De minimale systeemeisen van het Edskes Software Pakket zijn een 286 PC met VGA beeldscherm en 256 kb(kilobyte) videogeheugen. Dit is zo laag gehouden om een zo hoog mogelijke toegankelijkheid te krijgen, op nieuwere systemen draait het Edskes Software Pakket gewoon sneller en beter. Voor de Windows Setup is vanzelfsprekend Windows nodig, om precies te zijn een 32-bit versie. Hierdoor worden de minimale systeemeisen echter veel hoger en daarom is er ook een DOS en een ZIP versie beschikbaar, waarvoor Windows niet nodig is.

Opmerking: Er zullen regelmatig nieuwe versies van het Edskes Software Pakket uitkomen, in nieuwere versies zullen bugs (fouten) opgelost worden en extra mogelijkheden worden toegevoegd; dus ga regelmatig op www.edskes.com kijken of er al een nieuwe versie uit is.
Als u problemen hebt of een bug (fout) of onvolkomenheid vindt, stuur dan een e-mail, liefst met een nauwkeurige beschrijving van wat er aan de hand is, inclusief de gebruikte versie van het Edskes Software Pakket en het gebruikte systeem (zoals besturingssysteem, processor, geheugen, harde schijf, etc).

Veelgestelde vragen met antwoorden:
V: Ik zie alleen het eerste deel van een zin als ik de tekstversie van het leesmij bestand bekijk en niet de rest, behalve als ik heel lang op de cursortoets naar rechts druk. Hoort dit zo? Ik vind het heel moeilijk lezen. Dit probleem treedt bij mij op in versie 0.10.00 of hoger.
A: In het leesmij bestand zijn de zinnen soms lang en daarbij treedt bovenstaand probleem op, maar het is eenvoudig op te lossen. Klik op Bewerken of Opmaak, dat hangt van de versie af, en dan op Automatische terugloop. Nu zal de onderste verticale schuifbalk verdwijnen en gaan de lange zinnen gewoon op de volgende regel door. Sinds bovengenoemde versie 0.10.00 is het leesmij bestand compatible gemaakt met alle resoluties waarbij het nodig is om de automatische terugloop functie te gebruiken, daarvoor was de regellengte gebaseerd op standaard maten, wat een probleem was voor veel gebruikers.
V: Hoe is het Edskes Software Pakket tot stand gekomen en heb je nu wel of geen Windows nodig?
A: Het Edskes Software Pakket bestaat uit een aantal programma's voor DOS en Windows, de DOS programma's werken volledig zelfstandig en hebben Windows niet nodig. De Windows programma's hebben uiteraard wel Windows nodig. Ook is Windows nodig om de Windows Setup versie te kunnen installeren, daarom zijn er ook andere versies, zoals een DOS Setup en ZIP versie. Dus kies de DOS Setup of ZIP versie wanneer het Edskes Software Pakket alleen onder DOS moet draaien.
V: Waarom is er een Windows Setup versie van DOS programma's?
A: Het programmeren van programma's kost veel tijd en het aanpassen, uitbreiden en toevoegen veel minder, daarbij komt dat DOS programma's op veel meer computers werken dan Windows programma's, de systeemeisen zijn een stuk lager; voor Windows computers wordt echter wel de mogelijkheid geboden om van een van de voordelen van Windows gebruik te maken, namelijk de gebruiksvriendelijke en makkelijke installatie en verwijderprocedure. Vandaar een Windows installatiemogelijkheid. Er is echter ook een DOS Setup en ZIP versie dus de systeemeisen worden niet verhoogd. Al deze drie versies (Windows Setup, DOS Setup en ZIP bestand) kunnen worden gedownload vanaf de Web-Site, www.edskes.com.
V: Hoe zit het versienummer nu in elkaar?
A: Het versienummer is als volgt opgebouwd: [a.bc.de], waarbij de letters getallen voorstellen. De [a] is voor complete andere versies, zo is versie 0 compleet iets anders dan versie 1 en kunnen ze tegelijk in ontwikkeling zijn, de ene versie en de andere versie kunnen dus tegelijkertijd bestaan. De [bc] zijn voor hele grote [b] en grote [c] veranderingen, zoals een toegevoegd of vervangen onderdeel of programma. De [de] zijn voor kleine [d] of hele kleine [e] veranderingen, zoals het oplossen van bugs (fouten) of het efficiënter maken van bepaalde procedures. Bij een verandering van alleen het [e] versienummer worden de veranderingen niet aan de versiegeschiedenis toegevoegd. Soms is een verandering zo groot dat deze een hele versie krijgt en soms zijn er tientallen kleine veranderingen voor nodig. Onderaan het leesmij bestand staat de versiegeschiedenis, hierin staan alle vernieuwingen, verbeteringen en toevoegingen van alle niet beta versies.
V: Wat is de of een beta versie en kan ik die krijgen?
A: Een beta versie is een in ontwikkeling zijnde versie die nog fouten bevat en nog getest moet worden. Beta versies vormen een categorie, alle niet beta versies zijn ooit beta versies geweest waarna er fouten uitgehaald zijn en ze uitgebracht zijn. Het kan zijn dat in een beta versie functies zitten die niet meer in de uiteindelijke versie zitten. De beta versie is beschikbaar voor alle beta testers en om beta tester te worden moet op de Web-Site, www.edskes.com, het e-mail adres van de aankomende beta tester ingevoerd worden. Dan ontvangt de beta tester bij het uitkomen van een nieuwe beta versie een e-mail bericht waar deze kan worden gedownload. Beta tester zijn heeft zo zijn voordelen, zoals de primeur hebben met nieuwe toevoegingen en verbeteringen, bugs vinden en opsturen zodat ze kunnen worden opgelost en nog veel meer.
V: Ik zoek de cheats voor het Edskes Software Pakket, waar kan ik deze vinden?
A: De cheats zijn te vinden via de Web-Site, www.edskes.com. Op de Web-Site staat een cheat onderdeel waar de aankomende cheater zijn e-mail adres moet invoeren. Daarna ontvangt de cheater een e-mail bericht met alle cheat codes die er zijn voor de nieuwste versie. Bij het uitkomen van nieuwe versies worden ook cheats toegevoegd en verbeterd, dus het heeft zeker zin om bij het downloaden van een nieuwe versie ook de cheats aan te vragen.
V: Wat mag en wat mag niet legaal? Mag ik het Edskes Software Pakket ook kopiëren voor anderen?
A: Het Edskes Software Pakket is gratis en mag niet worden verkocht, maar wel worden verspreid. Zo mag het pakket in de originele vorm worden gekopieerd voor anderen, eventueel met toevoeging van doolhoven.
V: Wat is het adres van je Web-Site?
A: Het adres van mijn Web-Site is www.edskes.com.
V: Heeft het zin om nog een keer naar je Web-Site te gaan, ik heb hem namelijk net bekeken.
A: Het heeft wel zin om regelmatig mijn Web-Site te bezoeken, aangezien daar vaak nieuwe versies, andere programma's, nieuws, ondersteuning, uitbreidingen en cheats te vinden zijn.
V: Hoe vaak komen er nieuwe versies van het Edskes Software Pakket uit?
A: Dat varieert, soms duurt het langer, de andere keer korter. Als net na het uitbrengen een belangrijke bug gevonden wordt kan het zijn dat er heel snel een nieuwe versie uitkomt en als er geen belangrijke bugs worden gevonden en er aan uitbreidingen en toevoegingen gewerkt wordt kan het langer duren. De ene keer volgen versies met kleine veranderingen elkaar snel op, de andere keer zijn dat grote veranderingen en volgen ze elkaar langzaam op, maar dat hoeft ook niet altijd zo te zijn. Voor meer informatie kijk op de Web-Site, www.edskes.com.
V: Ik heb een vraag die hier niet genoemd staat, maar waar ik toch graag antwoord op wil.
A: Ga naar www.edskes.com en dan naar reacties voor een formulier. Wanneer vragen vaak voorkomen zullen ze hier worden toegevoegd.


Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.18:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.17:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.16:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.15:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.14:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.13:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.12:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.11:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.10:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- enkele kleine vernieuwingen en verbeteringen aangebracht
- toegenomen compressie door betere efficiëntie
- klachten van gebruikers verholpen
- een versie met opmaak van het leesmij bestand toegevoegd
- de leesmij bestanden uitgebreid en vernieuwd voor een beter overzicht
- de leesmij bestanden uitgebreid door veelgestelde vragen met antwoorden rubriek toe te voegen
- alle iconen uitgebreid door er iconen met een hogere resolutie aan toe te voegen
- wegens te weinig gebruik de RAR versie gestopt
- web-site herzien en vernieuwd door de meest gebruikte delen vooraan of bovenaan te plaatsen
- web-site uitgebreid door nieuwe mirror download servers toe te voegen
- web-site werkt nu ook goed zonder afbeeldingen door verschil tekst en achtergrond kleur
- de mailinglist (bij een nieuwe versie vanzelf een e-mail krijgen) uitgebreid, er kan nu gekozen worden tussen 'altijd'(bij elke vernieuwing of verbetering, hoe klein ook), 'soms'(alleen bij hele grote vernieuwingen of verbeteringen) of 'zelden'(bijna nooit) een e-mail krijgen
Windows Setup:
- volledig vernieuwde installatie en verwijder procedure
- compatibiliteit verbeterd door ondersteuning voor alle 32-bit Windows versies
- compatibel met en getest onder Windows NT 3.51, NT 4, NT 5(2000) en NT 6(XP)
- compatibel met en getest onder Windows 95, 95 OSR 1, 95 OSR 2.0, 95 OSR 2.1, 95 OSR 2.5
- compatibel met en getest onder Windows 98, 98 Tweede Editie(Second Edition)
- compatibel met en getest onder Windows ME(Millennium Editie)
- volledig nieuwe, grotere en gedetailleerdere installatieafbeelding
- standaard setup icoon vervangen door het icoon van het Edskes Software Pakket
- voor de installatie verschijnt nu een korte tekst met uitleg over de software
- na de installatie verschijnt nu een korte tekst hoe snel aan de slag te kunnen gaan
- na de installatie verschijnt nu standaard het leesmij bestand voor meer informatie
- bestandsassociaties toegevoegd waardoor de .ESP bestanden direct gestart kunnen worden
- installatievolgorde aangepast zodat de procentenbalk een realistischere verhouding weergeeft
- de hele installatie wordt nu uitgevoerd tijdens het weergeven van de procentenbalk
- link naar www.edskes.com toegevoegd in de Edskes Software Pakket map in het start menu
- snelkoppeling naar het leesmij bestand met opmaak toegevoegd in de map in het start menu
- bij verwijderen niet juist weergeven van het web-site adres hersteld
- bij het klikken op het web-site adres wordt de browser gestart en www.edskes.com opgevraagd
- een oudere versie kan niet meer over een nieuwere versie geïnstalleerd worden
- een beta versie kan niet meer over een niet beta versie geïnstalleerd worden
- bij het installeren over een oudere versie worden dezelfde instellingen behouden
- bij het installeren over een oudere versie overschrijft de nieuwe versie de oude, zodat er niet langer in het configuratiescherm bij software meerdere keren Edskes Software Pakket staat
Doolhof:
- doolhoven van gebruikers toegevoegd
- de help functie uitgebreid en vernieuwd voor een beter overzicht
- aanhalingstekens in doolhoven verwijderd zodat ze nu nog maar eenderde van de grootte zijn
- doolhoven worden automatisch geanalyseerd zodat converteren niet langer nodig is
- een rand om alle doolhoven toegevoegd tegen het zogenaamde onzichtbare muur verschijnsel
- in maak een doolhof worden nu automatisch randen om een doolhof gemaakt
- in doolhof 3D is het nu mogelijk om langzamer te springen, wat handig is bij snelle computers
- cheat toegevoegd die in principe zelf ontdekt wordt tijdens het doen van een doolhof
- de in het optiescherm gekozen kleur verandert niet langer na cheatgebruik
- van sommige cheats de niet gebruikte aliassen verwijderd zodat doolhof kleiner is geworden
- door na het cheaten een andere naam in te voeren wordt de cheatnaam niet langer in de topscore genoemd en kunnen ook meerdere cheats tegelijk worden geactiveerd
Rekenen:
- tijdens het oefenen van sommen kan nu snel gestopt worden door op ESC te drukken
- tijdens het bekijken van een extra kan nu snel gestopt worden door op ESC te drukken
- tijdens het weergeven van het hoofdmenu kan nu snel gestopt worden door op ESC te drukken
- de besturing vereenvoudigd door alleen getallen in te kunnen voeren
- de besturing vereenvoudigd door een maximum in te stellen voor het aantal getallen
- beter geschikt voor leerdoeleinden (scholen, etc.) door het kunnen blokkeren van extra's
- de becijfering gestandaardiseerd voor een betere verhouding tussen de cijfers en niveaus
- fout bij te grote getallen in de niveau negens van plus en keer sommen opgelost
- fout bij de min getallen in alle niveaus van min sommen opgelost
- fout bij de decimale getallen in alle niveaus van deel sommen opgelost
- fout in een extra hersteld door een lagere resolutie te gebruiken met meer kleuren
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.09:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.08:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.07:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.06:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.05:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.04:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.03:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.02:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.01:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.10.00:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- klachten van gebruikers verholpen
- het leesmij bestand uitgebreid en vernieuwd voor een beter overzicht
- het leesmij bestand compatible gemaakt met alle resoluties door automatische terugloop
- web-site totaal herzien, vernieuwd en versneld
- screenshots van het Edskes Software Pakket toegevoegd op de web-site
- er zijn nu de volgende versies: Windows Setup, DOS Setup, RAR en ZIP
- bij de RAR & ZIP versie is het leesmij bestand als commentaar toegevoegd
- iconen vernieuwd en samengevoegd
Windows Setup:
- een volledig vernieuwde installatieprocedure
- een installatieafbeelding toegevoegd
- verwijderprocedure toegevoegd waardoor het pakket nu via het configuratieschem kan worden verwijderd
Doolhof:
- bestandsysteem, opslag en bekijk methoden vernieuwd (sneller en kleiner)
- oude bestandsformaten samengevoegd tot .ESP, oude bestanden moeten worden geconverteerd
- hoofdmenu vernieuwd zodat alles nu uit een menu kan worden gekozen
- beginscherm verwijderd voor een nog snellere start
- onder meer het beginscherm nu ondergebracht onder het menu item help in het hoofdmenu
- de help functie van doolhof uitgebreid
- de doolhoven worden nu allemaal bij elkaar in één lijst gezet, inclusief auteur en niveau
- doolhoven worden in de lijst op alfabetische volgorde weergegeven
- in het optieschem verschijnt niet langer een streepje aan het eind van de regel
- doolhoven verbeterd en doolhoven van gebruikers toegevoegd
- ondersteuning voor meer doolhoven van verschillende niveaus
- bij maak een doolhof kan nu de naam van de auteur en de doolhof worden opgegeven
- de naam van een doolhof is niet langer beperkt tot acht tekens
- de besturing van maak een doolhof vernieuwd
- een eindpunt in doolhof 3D gemaakt
- enkele cheats in doolhof 3D ingebouwd
Rekenen:
- in rekenen zijn nu alle negen niveaus te oefenen van plus, min, keer en deel sommen
- het commentaar in rekenen uitgebreid
- nieuw commentaar in rekenen toegevoegd
- in rekenen is het makkelijker geworden om een niveau te kiezen

* de versies 0.02.00 tot 0.10.00 waren beta en worden hier niet genoemd

Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.70:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- laatste 0.01 versienummer
- enkele kleine vernieuwingen en verbeteringen aangebracht
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.63:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.62:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.61:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.60:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- opslagsysteem van de doolhoven vernieuwd
- het leesmij bestand verbeterd
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.51:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.50:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- veranderde compressie techniek waardoor de omvang afneemt
- de web-site uitgebreid
- iconen toegevoegd
Windows Setup:
- de Windows Setup volledig vernieuwd
Doolhof:
- extra cheats toegevoegd en vrijgegeven voor publicatie
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.30:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- nog enkele kleine vernieuwingen en verbeteringen aangebracht
Doolhof:
- de schermopbouw techniek verder verbeterd
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.20:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- enkele kleine vernieuwingen en verbeteringen aangebracht
Doolhof:
- de schermopbouw techniek verbeterd
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.12:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.11:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.10:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- het leesmij bestand uitgebreid
Windows Setup:
- fout bij het overschrijven van nieuwere bestanden hersteld
Doolhof:
- doolhoven verbeterd en doolhoven van gebruikers toegevoegd
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.01:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Vernieuwing of verbetering van het Edskes Software Pakket 0.01.00:
- een aantal bugs (fouten) opgelost
Algemeen:
- verborgen toevoegingen om de houdbaarheid te verlengen toegevoegd
Doolhof:
- enkele cheats in doolhof 2D toegevoegd en verbeterd
- het doolhofniveau wordt nu aangegeven bij het kiezen tussen de doolhoven
- doolhoven verbeterd
- doolhoven van gebruikers toegevoegd
- de help functie van doolhof uitgebreid
- in het optiescherm van doolhof kan nu ook de tekst en de achtergrondkleur worden gekozen
- een optiescherm in maak een doolhof toegevoegd
- bij maak een doolhof hoeven de doolhoven niet meer in dezelfde map te staan
- gemakkelijkere besturing d.m.v. de pijltjestoetsen in maak een doolhof
- cheats worden vrijgegeven voor publicatie

* de versies voor 0.01.00 waren beta en worden hier niet genoemd


De makers hebben geen verantwoording voor mogelijke schade als gevolg van het gebruik van deze programma's.
Het Edskes Software Pakket mag in de originele vorm vrij worden verspreid. Uitzondering hierop is het toevoegen van eigen doolhoven.

Veel Plezier!


Reacties (ideeën, opmerkingen, zelfgemaakte doolhoven): via www.edskes.com
Web-Site (download nieuwe versies, doolhoven, cheats, etc...): www.edskes.com