Home

Welkom

Bedrijfs pand Marcad P&P
Welkom op de internetsite van Marcad P&P, de kantoorinrichter die begrijpt waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Bij ons kunt u terecht voor de complete inrichting van iedere werkomgeving. Aan deskundigheid en kwaliteit geen gebrek.

Even voorstellen


Marcad is in augustus 2001 als bestaand bedrijf overgenomen door Gerard Pikee. Met zijn achtergrond als stoffeerder weet hij als geen ander hoe de inrichting van het interieur het best tot haar recht komt. Zijn kennis en ervaring zijn gebundeld in Marcad P&P. Of u nu de meest geschikte bureaustoel zoekt of uw kantoor van vloer tot plafond wilt laten inrichten, Marcad P&P kan u uitstekend van dienst zijn.

Een greep uit ons assortiment


Greep uit ons assortimentOp de vervolg pagina's vindt u een greep uit het assortiment: kantoormeubelen, schoolmeubelen, kantine-inrichting en woning- of kantoorstoffering. Uw kantoor-, schoollokaal- of kantine-inrichting is onze zorg.

Nieuw sinds april 2005

Isku schoolmeubelen
Nadat ons diverse malen is gevraagd of wij ook schoolmeubelen kunnen leveren, zijn we na een uitgebreide oriŽntatie in april 2005 gestart met schoolmeubelen aan ons assortiment toe te voegen.


Voor de startende ondernemer


Naast de nieuwe meubelen, die wij veelal scherp kunnen prijzen omdat wij groot inkopen, vindt u ook onze afdeling gebruikte kantoormeubelen. Ideaal voor de startende ondernemer, omdat investeren ook afwegen is.

Informatie


Voor meer informatie en vrijblijvende prijsopgaven kunt u contact opnemen met Marcad P&P. Ook kunt u een bezoek brengen aan de showroom.

Openingstijden:


maandag  13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag  10.00 tot 16.00 uur

Op afspraak is de showroom ook geopend in de avonduren


Copyright 2005|Marcad P&P|JanA Technical Services

Valid XHTML 1.0 and CSS