PSION 3x PROGRAMMA'S
Joop Nijenhuis©

wapperende Engelse vlag - waving flag with English colours wapperende Engelse vlag - waving flag with English colours MENU        

Op dit onderdeel van mijn homepage gaat het o.a. over de Psion® Series 3a, 3c, 3mx. Psion PLC is gestopt met de productie van de bekende Psions. Er komen dus geen nieuwe Psions meer op de markt. Om ervoor te zorgen dat je de inhoud van je Psion ook kunt benaderen als jouw Psion het begeven heeft kun je via een emulator een Psion in de PC opstarten. Deze emulatoren zijn DOS programma's. Dat werkt dus niet rechtstreeks in Windows, Apple of eComStation. De emulator kan wel worden gebruikt in een DOS emulator met de naam DOSBox. Deze is beschikbaar voor de hier genoemde platforms. In DOSBox kan de emulator gestart worden en kun je de programma's uit de Psion gebruiken. Daarnaast zijn er nog een paar programma's die gegevens kunnen overzetten van de ene bestandsform naar de andere. Er zijn verschillende oplossingen voor de genoemde platforms.

Dit is het icoontje van het Sibo emulatie menu om verder mee door de site te manoevreren Dit is het icoontje van het Sibo emulatie menu om verder mee door de site te manoevreren Sibo
emulatoren
Met de Sibo emulator kunt u een Series 3, Series 3a, Series 3c, Siena of een Workabout in de PC emuleren. Nederlands en Engelstalig.
Icoon PsiWin versie 1.1 pagina Icoon PsiWin versie 1.1 pagina PsiWin
versie 1.1
PsiWin versie 1.1 millennium editie is de meest bruikbare Windows software voor de Series 3, Series 3a, Series 3c, Siena of een Workabout. Nederlands en Engelstalig.
Icoon 3Base pagina Icoon 3Base pagina 3Base
versie 1.02a
3Base is een conversie programma voor het omzetten van Psion database naar een ander populair formaat en terug. Nederlands en Engelstalig.
Homepage logo Homepage logo Mijn andere pagina's op het WWW Met deze link gaat u naar de startpagina van mijn homepage.

Webmaster: Joop Nijenhuis
Verwijder de getallen voor een werkend adres.
Deze pagina is gemaakt in eComStation® met WebWriter/2 v1.2
Herzien op 17 maart 2012
Geldig voor alle pagina's     
Valid HTML 4.01 TransitionalTotal Validator versie 6.13.1