VIA FYSIEK
-home
-chi neng qigong
-weerbaarheidtrainingen
-trainer
-introductie
-links
-introductie

Shop:

Er zijn een aantal producten die we gebruiken in de indianenscouts en waar we goede ervaringen mee hebbben. Leuk om te krijgen als indianenscout, voor een kinderfeestje of bijv. een pijl voor als je zelf een boog hebt gemaakt en niet het geduld hebt om te wachten tot je zelf een pijl hebt gemaakt. Deze producten houden we op voorraad of maken we op bestelling. Ze zijn bij ons af te halen, we kunnen ze mee nemen naar een activiteit of we kunnen het opsturen.

 

Boemerangs:

Deze boemerangs zijn op natuurvriendelijke wijze gemaakt, met de hand beschilderd met verf op natuurlijke basis en gesigneerd door de franse maker.

Een waarschuwing: Als je nooit een boemerang geworpen hebt, kan het onvoorspelbaar zijn waar de boemerang terecht komt! Je hebt dus veel ruimte nodig en weinig mensen! Gebruik het op gras of zand om de boemerang niet te beschadigen.

Boemerang bouwpakket:

Deze boemerang is gemaakt van een composteerbaar polymeer en ecru-kleurig. De kanten moeten nog geschuurd worden in de juiste vorm, waarbij de keuze gemaakt kan worden voor rechts- of linkshandig. De boemerang is vrij licht, waardoor minder gevaarlijk en ook geschikt voor jongere kinderen. De boemerang maakt een cirkel van ca. 20-25 meter en is geschikt voor lichte wind. Incl. instructie en schuurpapier. Prijs: 5 euro.

 

Warukay

Deze boemerang is iets zwaarder dan het bouwpakket en gemaakt van Berk. Door de drie vleugels een makkelijke boemerang die ook gebruikt wordt voor jongleren. De boemerang maakt een cirkel van ca. 20-25 meter en is geschikt voor lichte wind. Prijs 14 euro

Wungan

Prachtige boemerang om te zien, eigenschappen vergelijkbaar met de Warukay. Gemaakt van berkenhout. De boemerang maakt een cirkel van ca. 20-25 meter en is geschikt voor lichte wind. Prijs 16 euro.

Pijlen

Houten pijl met rood geverfde ganzenveren voorzien van aluminium bulletpunt. Hierdoor geschikt voor het schieten op doelpakken, maar dus wel enigzins scherp! Laat deze pijlen alleen met begeleiding gebruiken! Lengte ca. 70 cm. Prijs 7,50 euro

Larp-pijl

In de indianenscouts mag deze pijl in spelletjes gebruikt worden om op elkaar te schieten vanaf 5 m. Heeft een dempende kop ipv pijlpunt, lengte ca. 80 cm. en geschikt voor onze bamboe bogen. Prijs 9 euro.

Bogen

De bogen die we bij de indianenscouts gebruiken, zijn ook te koop. Ze zijn gemaakt van stroken bamboe, waardoor bijna onverwoestbaar, niet te vergelijken met houten bogen. Ze worden op bestelling gemaakt, waardoor rekening gehouden kan woren met de kracht van het kind. Natuurlijk oppassen, want het zijn verre van speelgoed-bogen. Prijs: 25 euro

Vlierefluitjes

De fluitjes die we soms zelf maken van vliertakken zijn ook te koop. Natuurlijk is er geen een hetzelfde. Met touwtje om om de nek te doen. Prijs 5 euro

 

-indianenscouts
lichaamsbewustzijn en natuurbeleving
-nieuws
zelf gemaakte boemerangs