VIA FYSIEK
-introductie
-chi neng qigong
-weerbaarheidtrainingen
-contact
-links
-introductie

Trainers

Martin van den Kommer (1962), vader van 3 kinderen en de tovenaar in het kindertheater van partner Roos. Lang werkzaam geweest in de werktuigbouwkunde bij ingenieursbureau's en als technicus bij VSM homeopathie en fytotherapie. Kliminstructeur en reisbegeleider geweest.

 

 

-indianenscouts
-home
lichaamsbewustzijn en natuurbeleving
-nieuws

Wat ik voor mezelf ontdekt heb in meditatie, Qigong beoefening en in de natuur wil ik graag doorgeven. Dit geinspireerd door de vele leraren die op mijn pad zijn gekomen, zoals de Dalai Lama, Thich Nhat Hahn, Sogyal Rinpochee, Judith en Adelheid van de Zenklausen, Dr. Pang Ming, Patricia van Walstijn, Li en Liu, Drunvalo Melchizedek, Borg Groeneveld, Freerk Ykema, Bastiaan Dolmans van Kokopelli, Tom Brown jr. en niet te vergeten Roos.

Roos Kanis (1975), partner van Martin.

Roos geeft samen met Martin de cursussen Rots en watertraining en Qigong en energetische bescherming. Roos is opgeleid aan de Academie voor natuurgeneeskunde in Bloemendaal, heeft een kindertheater en schrijft momenteel een kinderboek over energetische bescherming voor kinderen (www.dekoningskinderen.nl).