HomePage van Nico Valstar

Inleiding


Het leek mij een aardig idee om eens wat leuke plaatjes van Lisse op een rij te zetten. En gezien mijn hobby werd dat een homepage. De foto's maakte ik toen met een simpele camera van Trust die slechts 640x480 plaatjes oplevert als maximum. Het bleek toch dat daarmee wel aardige dingen zijn te doen.

Of u als kijker er net zoveel plezier aan beleeft als ik betwijfel ik, maar mocht dat het geval zijn en mocht u nog ideeŽn voor mij hebben, dan houd ik mij aanbevolen. Ik ben bereikbaar op het e-mail-adres n.valstar@hccnet.nl.

Na drie straten, de Heereweg, de Kanaalstraat en de Ruyshornlaan in plaatjes op de site te hebben gezet vond ik het tijd voor wat anders. Lisse is bezaaid met kerken van allerlei richting. Het leek me een aardig onderwerp. De Hervormde Kerk aan "het Vierkant" werd gerestaureerd. De publikaties in de plaatselijke bladen hield ik bij en zette ik in een aparte pagina, die zowel vanuit de pagina over de kerken als die over de Heereweg is te benaderen. Dit geldt ook voor een artikel over het vijftig-jarig bestaan van de R.K.Mariakerk aan de Nassaustraat.

Ook leek het me leuk om de kunstwerken in Lisse in plaatjes te verzamelen en dat aan de hele wereld te tonen. Echter dat schijnt niet te mogen van de heren kunstenaars. Op tijd werd ik er voor gewaarschuwd dat dat alleen mag als daarvoor betaald wordt. De heren en dames kunstenaars willen niet alleen dik betaald worden voor het uitvoeren van hun opdrachten, maar er daarna nog van plukken als hun producten via foto's worden bekeken. Gelukkig mag het direct er naar kijken nog gratis. Gezien ik het leuk wil houden voor mijn portemonaie heb ik ervan afgezien.

Inmiddels heb ik genoeg te doen aan de websites die de diverse verenigingen aan mij hebben toevertrouwd en besteed nog maar weinig tijd aan de homepages. Ik ben ze nu aan het opfrissen. Het blijkt dat ik de diverse veranderingen in de Heereweg nog niet heb verwerkt. Ik moet binnenkort dus weer eens met de camera op pad.

Voor vragen en opmerkingen kunt een e-mail sturen naar n.valstar@hccnet.nl.
Copyright © N.Valstar
Laatst gewijzigd 24 februari 2014