Roeiploeg 't Taftje

Elke Taftist lekker roeiend op de Rijn met plezier

 

 

 

 

 

 

Actueel / Nieuws

 

 

 

 

 

Agenda

 

Roeien

Elke zaterdag om 10.00 uur.

De Head-8 om 9.45 uur.

 

16-17 maart

Head of the River, Amsterdam

 

18 mei 2019

Roeien in Amsterdam

 

5 oktober 2019

Viering 35-jarig jubileum

 

December 2018

Kerstbijeenkomst ‘t Taftje

op Vada

 

 

 

 

De roeiploeg ’t Taftje van de Watersportvereniging Vada in Wageningen, bestaat uit een groep roeiers die al jaren met veel plezier roeien. De ploeg werd in 1984 opgericht en viert dit jaar haar 35-jarig bestaan.

 

Elke zaterdagmorgen wordt er om 10.00 uur geroeid. Ter plekke wordt bepaald in welke boten gevaren gaat worden. Het is een uitermate gezellige ploeg. De sociale aspecten spelen naast het roeien zeker een zo belangrijke rol.

In de zomer wordt door sommigen ook door de week op een avond geroeid. Naast het reguliere roeien, wordt er af en toe ook aan wedstrijden deelgenomen. In 2019 gaan we met de acht meedoen aan de Head of the River.

 

 

 

 

 

vada zwart wit zoom.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De activiteiten

Naast de bovengenoemde roeiactiviteiten, doen de Taftisten nog meer. Elk jaar gaat de ploeg een dag naar Amsterdam. Door worden dan bij een roeivereniging wherries geleend en wordt de gehele dag door de grachten en over het IJ gevaren. Telkens weer fantastisch leuk. En tevens wordt elk jaar een apart dagje uit georganiseerd. Ook dat is altijd weer bijzonder boeiend en gezellig. De ploeg heeft zelfs een eigen ploeglied.

Voor meer informatie: norbert.lourijsen@hccnet.nl, ploegcoördinator.