Plakboek 1995 t/m 1999

1998 - Trommelgezelschap in Dwingeloo met Tineke van Meesche, Fred Hamer (zie djembe pagina), Helge en Leo.

Toegetreden in de Dwingel 2000 band : Matthieu Boonstra-zang, Jacob -kapper- de Leeuw-drum, Wout Teeuw-gitaar, Koen Eekma-toetsen, Ruud Franken-bas , Karin Jonker, Janny Boers en Linda Eekma-achtergrond, Evert van Loon en Marian Mosselaar-saxofoon, Wim van de Ham, Luuk Eggink en Jacob volleybal de Leeuw-trompet, Wilma Adema-trombone.

Herfst 1997 - CD Barleycord met op de voorkant de violiste Anneke Baerends getekend door Auke Petten.

Zomer 1997 - Wegens verhuizing, laatste keer met "Comboboys" en "Jenstergang" gespeeld tijdens Torenpop op het Onze Lieve Vrouwenplein te Amersfoort.

Voorjaar 1997 - Roland Jenster CD uitgebracht en in "Vysotski" CD presentatie met de "Jenstergang": Roland Jenster-toetsen, gitaar en zang, Martin Koch-gitaar en zang, Gerjo Scholtus-bas, Tijmen van Galen-drum en ik.

Roland maakt nu muziek samen met zijn vrouw Adriana Callas (inderdaad familie van de Callas).Hun site is via mijn "LINKS" pagina te bezichtigen.

Eind 1996 Vind een briefje in m’n brievenbus van Tijmen met de tekst: "hee percussiehoer, wil je een paar nummers op onze CD meespelen"?

 

 

Gerjo"de Professor"in actie.

Dat was dus "Tripicle" met Tijmen van Galen, Gerjo (de professor) en Martin Koch. Gerjo heeft net een solo CD gemaakt, deze heet "Suddenly out of the blue" en is te bestellen via m'n links pagina, Martin speelt alweer een tijdje in Xpander.

Ze hebben in 1999 de CD "As you like it" uitgegeven. Verder gaat Tripicle door zoals ze altijd gedaan hebben. Laatste nieuws van het Martin front is dat hij zijn rijbewijs heeft gehaald op 17 januari 2001. Oppassen dus daar in A'foort!

1996 - weer toegetreden bij vernieuwde "COMBOBOYS":    

Roland Jenster-toetsen en zang, Tijmen van Galen-drum, Tony Peloni-bas, Mo Roland-sax, Leenderd Spaans-gitaar en zang, Frans van Hal-gitaar en zang en Marcel Sophie (inderdaad de leadzanger van Pater Moeskroen) en ik percussie. Buiten het vele optreden, waren de hoogtepunten voor mij de Oeroltrips in ’96 en natuurlijk vooral ’97, toen ik Alie ontmoette en de CD Presentatie op de Groenmarkt in Amerstfoort aan de vooravond van ons vertrek naar Terschelling.

1 x live tape in eigen beheer ("96) en een CD "Wereldmuziek"("97).

1995 - na "Hanx" toegetreden tot een heel ander gezelschap. Nl. de: foto's van Starpeople 

Roland Jenster -toetsen en zang, Martin Koch-gitaar en zang, Rob-Sax, Marielle-zang, Tijmen van Galen-drum, Tony Peloni (later Gerjo Scholtus)-bas. Wat een heerlijke tijd !!, repeteren bij Roland of Tijmen en vooral de improvisaties tijdens de optredens waren altijd erg spannend. 2 x tape opgenomen in eigen beheer, de laatste in studio "Mothership" een drijvende studio in Amsterdam. Deze laatste tape bestond voornamelijk uit composities van de hand van Gerjo.

 

Terug