Scherm Opslaan voor OS/2 (en eComStation)

Mag vrij gebruikt en geruild worden zolang het niet veranderd wordt. Je mag dit produkt enkel op eigen risico gebruiken. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade onstaan door jouw gebruik van dit produkt. Je mag dit produkt niet leasen, verhuren of verkopen aan anderen. Veel plezier.

Beschrijving - Scherm in BMP bestand opslaan voor alle VGA grafische EN tekst modi.

[MDOS Scherm Opslaan] [OS/2 Scherm Opslaan]

Haal deze produkten hier en hier gratis op. Klik hier voor mijn thuispagina.

MDOS Scherm Opslaan

DS2BMP.EXE - Met dit MDOS volledig scherm programma kan je het actieve MDOS scherm bewaren door simpelweg op de PrintScreen toets te drukken. Het schrijft de inhoud van het scherm als een OS/2 1.3 BMP bestand naar de directory die actief was toen DS2BMP.EXE werd gestart. Namen zijn DS0001.BMP, DS0002.BMP en zo verder totdat DS9999.BMP bereikt word, waarna het opnieuw begint met DS0001.BMP etc.

Installatie - Plaats het DS2BMP30.ZIP bestand in een directory maar keuze en pak het uit. Dubbelklik op het INSTALL.CMD bestand en de BITMAPS subdirectory wordt in die directory naar keuze aangemaakt. Op jouw werkplek wordt de DS2BMP V3.00 map aangemaakt. Deze map bevat de schaduw van die BITMAPS subdirectory en het "MDOS grabber" icoon.

Werkplek Map

Bediening - Dubbelklik op het "MDOS grabber" icoon. Dit start een MDOS volledig scherm opdrachtaanwijzing waarin je net als eerder ieder programma kunt uitvoeren. Druk op de PrintScreen toets als je een bepaald MDOS scherm wilt bewaren.

ds0001.bmp

Het is mogelijk dat het gebruikte programma het toetsenbord in bezit heeft genomen zodat de PrintScreen toets niet meer werkt. Probeer dan PF12.

OS/2 Scherm Opslaan

FS2BMP.EXE - Met dit OS/2 volledig scherm programma kan je het actieve OS/2 scherm bewaren door simpelweg op de PrintScreen toets te drukken. Het schrijft de inhoud van het scherm als een OS/2 1.3 BMP bestand naar de directory die actief was toen FS2BMP.EXE werd gestart. Namen zijn FS0001.BMP, FS0002.BMP en zo verder totdat FS9999.BMP bereikt word, waarna het opnieuw begint met FS0001.BMP etc.

Installatie - Plaats het FS2BMP30.ZIP bestand in een directory maar keuze en pak het uit. Dubbelklik op het INSTALL.CMD bestand en de BITMAPS subdirectory wordt in die directory naar keuze aangemaakt. Op jouw werkplek wordt de FS2BMP V3.00 map aangemaakt. Deze map bevat de schaduw van die BITMAPS subdirectory en het "OS/2 grabber" icoon.

Werkplek Map

Bediening - Dubbelklik op het "OS/2 grabber" icoon. Dit start een OS/2 volledig scherm opdrachtaanwijzing waarin je net als eerder ieder programma kunt uitvoeren. Druk op de PrintScreen toets als je een bepaald OS/2 scherm wilt bewaren.

fs0001.bmp

Voldoet aan XHTML 1.0 Voldoet aan CSS 2.1 W.M.Brul 2008-2011, alle rechten voorbehouden.