VERSLAGEN
C1 PAKT PIRMA WINST IN VERRE EMMELOORD

Na de uitstekende wedstrijd tegen het sterke Spannum die maar net verloren ging met 12-15 na een 11-1 tussenstand moesten we zaterdag naar het verre Emmeloord.
Een voor ons onbekende tegenstander. Een schitterend complex waar ook het DPT gespeeld gaat worden.
De eerste helft ging gelijk op maar verliep van onze kant nog wat stroef.
Na een strafworp kwamen we 1-0 achter maar van halve afstand wist Pieter de gelijkmaker te scoren. Na de 2-1 deed Christiaan met een mooi schot hetzelfde waardoor het vlak voor rust 2-2 stond. Helaas kreeg de tegenpartij weer een strafworp en gingen we met een 3-2 achterstand de rust in. Beide teams stonden gelijk in de competitie dus het kon wel eens spannend worden.
Kevin gaf duidelijk aan in de rust dat er veel feller gespeeld moest worden en beter verdedigd.
De ploeg had dit goed begrepen.

Fanatiek begonnen we aan een inhaalslag.
De spelers vochten als leeuwen en al snel wist Carmen een strafworp te benutten en de stand was met 3-3 weer helemaal gelijk.
Maar de C1 was niet meer te stoppen. Zonder tegendoelpunten wisten we zelf driemaal achter elkaar te scoren. Eerst was het Christiaan die slim onder de korf (goed aangespeeld) wist te scoren.
Hierna scoorde Nadine van afstand en de 3-6 werd gemaakt door Pieter ook van halve afstand.

De verdediging werd nog op de proef gesteld maar de punten gingen uiteindelijk mee naar Stadskanaal. Een mooie 4-6 winst op het niet slechte Emmeloord.

We staan op een prima 3e plaats en dat proberen we mimimaal zo vast te houden na de feestdagen.

Scores: Chris 2 – Pieter 2 – Nadine 1 – Carmen 1