ONS BEDRIJF  
Wat doen wij?
Van oorsprong is Van der Klauw - Technisch Materiaal en Licht BV een detailhandel in alles dat met elektra en licht te maken heeft. Wij beschikken over een grote voorraad aan diverse artikelen op diverse gebieden zoals verlichting (led, halogeen), projectie en medische lampen, schakel- en installatiemateriaal, antenne-installaties, netwerkbenodigdheden, enz.
Wij beschikken over een zeer uiteenlopend programma van diverse technische artikelen. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op vele leveranciers en importeurs uit binnen- en buitenland waardoor wij snel artikelen kunnen leveren die niet bij ons op voorraad zijn. Het komt dan ook niet vaak voor dat wij een klant moeten teleurstellen en doen graag wat moeite om lastige opdrachten tot een goed einde te brengen.
Wie zijn onze klanten?
Van oorsprong is van der Klauw in het bijzonder gericht op de particuliere klanten. Persoonlijke aanpak, advies en uitleg zorgen voor een groot en vooral trouw klantenbestand. Werkzaamheden variëren van snelle aankopen tot lichtadviezen bij verbouwing van keuken of badkamer. Echter, door ons grote specialisme, snelle leveringen en aantrekkelijke prijzen, weten ook veel professionele klanten de weg naar onze winkel te vinden.
Wij mogen dan ook trots zijn op een uitgebreid klantenbestand van ziekenhuizen, musea, woningcorporaties, verenigingen van huiseigenaren, horeca, kantoren, diverse winkels, banken, zelfinstallerende bedrijven, onderhoudsmedewerkers, theaters en andere grootverbruikers. Niet zelden ook spelen wij een grote rol in de inrichting van een nieuwe bedrijfsruimte of kantoor.
Onze werkwijze
Onze manier van werken is persoonlijk. De meeste klanten brengen een bezoek aan onze winkel/showroom en laten zich voorlichten door één van onze deskundige medewerkers of komen voor een korte aankoop specaal op een dag dat de markt voor de deur is. Wij zijn gevestigd op één van de mooiste grachten van Leiden in het gezellige centrum en vlak nabij het stadhuis.
Voor zakelijke klanten of wanneer u niet in de buurt woont, kunt u telefonisch of per mail met ons contact zoeken. Snelle reactie en duidelijke communicatie zorgen er voor dat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan als het gaat om "lastige" bestellingen of prijsstelling.
En bent u niet in de gelegenheid om uw bestellingen te komen halen, dan kunnen we, in overleg, er altijd voor zorgen dat de goederen bij u komen. Helder en zonder fratsen: daar staan wij voor!
 
Geschiedenis
In 1922 startte het bedrijf als IEMCO om in 1974 gedeeltelijk in handen over te gaan van dhr. van der Klaauw Sr. Vanaf 2002 staat het gespecialiseerde bedrijf onder leiding van zijn zoon Marcel van der Klauw.
Wilt u meer weten over de geschiedenis van het bedrijf, klik dan hier

DE BEST GESORTEERDE ELECTRO-WINKEL IN ZUID-HOLLAND
home startpagina