HOERA, SWEN  IS 1 JAAR !!!

    

Als jullie op de kleine foto's klikken dan worden ze groter !!!

Ja ja nu is ons mannetje ook alweer 1 jaar geleden op de wereld gekomen.Het is een fantastische dag geweest. Ondanks dat het nu dus vrijdag 13 juli is !!! haha mama noemt het altijd haar geluksdag !!! Nou en ikke ben het er mee eens hoor.....

We beginnen uiteraard met de ochtend, toen we hoorde dat Swen wakker was geworden. Papa ging meteen kijken en hij zat in zijn bedje te wachten tot we kwamen.     

13-7nr1.jpg (41328 bytes)     En papa nam je natuurlijk direct mee naar de kamer waar je verbaasd om je heen keek. Allemaal slingers en ballonnen  en het raam versierd, zodat iedereen kon zien dat jij vandaag jarig bent..........hahaha......ja ja dat is ook leuk............

13-7nr2.jpg (34487 bytes)                              13-7nr18.jpg (45414 bytes) 

 Je had je kado snel ontdekt, maar je broers en zussen ook...ach ze willen je allen helpen,maar jij niet. Je vond dat je het wel zelf kon  geloof ik, en ging we aan het openmaken beginnen..................Een grote kiepauto van papa en mama, een bal van Jeffrey, een nijntje  vormenschildpad van je zusjes Lisa en Milou, Mitchell gaf badeendjes en Jamy zandbakspeelgoed.

13-7nr3.jpg (39996 bytes)         13-7nr4.jpg (42831 bytes)           Je vond het wel gezellig later hoor dat je broers en zussen je hielpen en ging gelijk spelen. We zijn gaan aankleden en alles klaargezet voor de visite en om even voor tien uur kwam Odet met Joey, en de buurvrouw Addy. We zijn toen lekker de taart gaan doen {Ja een hele echte Winnie de pooh taart hoor !!} en zingen voor jou. Nou van een afstand vond je het wel leuk, maar toen je in de taart kon graaien  ?? Nee je vond het maar niets en helemaal niet toen wij begonnen te lachen..........Mama had gehoopt dat je met je handjes in de taart zou slaan,maar nee hoor .........helaas, je wilde niet. 

        13-7nr5.jpg (44880 bytes)                  13-7nr6.jpg (45536 bytes)                13-7nr7.jpg (39505 bytes)

Het was een gezellige drukke ochtend en er kwam nog meer visite en je bent onwijs verwend met heeeel veel kado's. Wel merkte mama op tijd dat je het zat raakte en ging je wel lekker naar bed." Ja sorry hoor visite " zeiden we, maar vanmiddag is het ook druk dus ikke ga wel even mijn bedje opzoeken............en iedereen vond dat gelukkig normaal.......Dus na even bij de laatste visite geweest te zijn, ging ikke naar mijn bedje toe...

13-7nr8.jpg (41203 bytes)              13-7nr9.jpg (45623 bytes)         

 

 

Heerlijk rusten.....

Mama had nu even de tijd om het huis een beetje aan kant te maken voor de volgende ronde......hihihi.......ja met een boel ukkies in huis is dat tussendoor geen overdaad. Het maakt niet uit hoor, want dat zijn we gewend en het was beren gezellig hoor,en hopen dat dat vanmiddag ook is........maar dat lukt wel denkt mama.

Nou en nog net voordat ik wakker was kwamen om half drie onze nichtjes Tina en Louisa. Ook zij gingen helpen en dat was erg leuk hoor !! Lekker gespeeld en chipjes op ......... ja hihi mag ikke ook al hoor mmmmm erg lekker.                                 

                                       13-7nr11.jpg (47683 bytes)           

 13-7nr12.jpg (36670 bytes) Deze mooie roos is de eerste bloem die jij krijgt. Tof hé ?? En die kreeg je, omdat je lievelingstante  Sylvia {mama's zus} niet kon komen. Heel erg jammer,maar daarvoor stuurde ze je deze roos.

13-7nr14.jpg (44734 bytes)            13-7nr15.jpg (37933 bytes)

Hierboven zie je Swen in zijn mooie nieuwe kiepauto zitten.....en een lol hihihihi.....En ome Teun dacht als ik opzij ga sta ik niet op de foto.........nou pech hahahaha lekker wel dus !!!!         

 13-7nr16.jpg (44699 bytes)           13-7nr17.jpg (46137 bytes)

En dit zijn al je kado 's  die je hebt gekregen. Erg verwend heet zoiets !!!!

 

Als jullie nog wat foto's willen zien van Swen's 1ste verjaardag :  KLIK HIER !!!