Toegang Vrijland - CPA regio Arnhem

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Toegang Vrijland

Toegang tot het complex Vrijland op de vliegbasis DeelenDe vlb. Deelen is een militair terrein en daarom gelden er speciale toegangsregels.

Als u, als lid van de CPA regio Arnhem (eventueel met partner of introducee(s)), wilt deelnemen aan de activiteiten die de CPA organiseert, dan moet u zich voor de sluitingsdatum van de betreffende activiteit, telefonisch en/of schriftelijk, zoals aangegeven in ons clubblad "informatie" van maart 2011 blz. 10 of zoals aangegeven op de pagina "Actueel" onder "Actuele activiteiten" van deze website, aan te melden bij de penningmeester. Tevens moet het e-mailadres van elke door u aangemelde bezoeker aan de penningmeester worden doorgegeven.

Deze moet dan een bezoekerslijst samenstellen en deze inleveren bij de instantie die de toegang tot Vrijland goedkeurt.

U als bezoeker, met eventuele partner of intruducee(s), moet zich bij aankomst, met een geldig identiteitsbewijs, bij de wacht van Vrijland te melden. Deze controleert of de naam met het juiste document op de bezoekerslijst voorkomt, zo ja dan krijgt u toegang tot het complex Vrijland en moet u langs de kortste weg naar een van de parkeerplaatsen in de beurt van gebouw 107 rijden, daar parkeren en zich dan naar 't Trefpunt begeven.

Bij één- of meerdaagse reizen moet u te allen tijde de parkeeraanwijzingen van het bestuur op te volgen.


Als u, uw partner of uw introducee(s) niet op de lijst vermeld staat of
zich niet kan legitimeren zal géén toegang tot de
vlb. Deelen worden verkregen.Het is niet toegestaan om voor, tijdens of na activiteiten over de vlb. Deelen te rijden.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu