Header image  

Klankverhaal performer

 
  
 
 
 
 

 
 
KlANKVERHALEN

   

WATERMUSIC:
Geschikt voor alle leeftijden. Op verzoek wordt de inhoud en/of duur van de performance aangepast.

Ernesto Arrendell en collega musicus gaan muzikaal op pad langs beken, rivieren, moerassen, savanne. Bij een moeras aangekomen worden ze belaagd door zwermen muggen. In de moerasdampen zingen waternimfen, gasbellen borrelen omhoog naar het wateroppervlak.
De voorstelling wordt ondersteund middels een projectie van prachtige beelden uit de natuur. Indien gewenst wordt na afloop van de voorstelling uitleg gegeven over de verschillende instrumenten.

Aanbod o.a: CultuurClickGroningen en K&C Drenthe

KALIBASHA:
Geschikt vanaf 8 jaar en ouder. Op verzoek wordt de inhoud en/of duur van de performance aangepast.

De toeschouwer meegenomen naar de sfeer van o.a. een verlaten Antartica, de mystieke diepte van de oceanen, landschappen, dieren en culturele dansvormen. Middels een scala aan instrumenten, objecten, materiaal en video-projecties waant de toeschouwer zich in een andere wereld.
Het is een uniek schouwspel van klanken, beelden, beweging en (grappige) effecten. De muziek, instrumenten en de beelden zijn een mengeling van allerlei culturen en landen, metname Afrika , Caribbean, Zuid-Amerika, India, China, Indianen uit Canada, Noord-Amerika, Zwitserland.
Indien gewenst wordt na afloop van de voorstelling uitleg gegeven over de verschillende instrumenten.

SPECIALE PERFORMANCE:
Voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een opening van een expositie, event, seminar etc, verzorgt Ernesto een unieke performance. Ook is het mogelijk om een jazzy optreden te geven. Geheel op maat.

Technische gegevens + Uitkoop: Op aanvraag E-mail

 


 

 
YOUTUBE
   
     
     
 
   
Link to TOP