FC BEIJUM DE CLUB VAN DE 21ste EEUW
FC BEIJUM
FC BEIJUM IS EEN NIEUWE CLUB IN GRONINGEN. WIJ ZIJN PAS IN 1998 OPGERICHT, MAAR HEBBEN NU AL MEER DAN 100 LEDEN. NATUURLIJK WILLEN WIJ MEER. WE WILLEN BINNEN 10 JAAR DE GROOTSTE VERENIGING ZIJN IN GRONINGEN. OM DAT DOEL TE BEWERKSTELLIGEN KUNNEN WIJ NOG LEDEN GEBRUIKEN.
WIL JIJ NET ALS ONS OP ZONDAG VOETBALLEN EN WEET JE RESULTATEN NEER TE ZETTEN, MAAR NET ALS ALLE ANDEREN HOU JE OOK VAN DE DERDE HELFT MELD JE DAN NU AAN ALS LID VAN DEZE BLOEIENDE VERENIGING. HOE JE DT KUNT DOEN VERTELLEN WE JE ZOMETEEN, MAAR KIJK EERST EENS NAAR ONZE RESULTATEN VAN DE AFGELOPEN MAANDEN

ONZE RESULTATEN!!!!!!
Fc beijum heeft er nog maar een paar wedstrijden opzitten, maar er zijn in die wedstrijden wel erg veel opvallende resultaten behaald. Welke??? Nou daar komen ze!!
Fc-Fochteloo 1-8
Donkerbroek-fc 27-0
Fc-Groen-Geel 0-24
Ozc-Fc 21-0
Fochteloo-Fc 11-0
Fc-Fc Assen 0-24
Yde/de Punt-Fc 15-0

Fc 1 - donkerbroek 1 0-15 Boyl 1 - fc 1 3-0. Helaas zijn dit geen goede resultaten, maar wij werken aan versterkingen die per 07-03-1999 ons zullen helpen aan betere resultaten. Help ook mee om ons elftal te versterken en schrijf je nu in voor het volgende seizoen! Hoe. Lees verder en je komt er achter.

Helaas is de wedstrijd van 7 Maart afgelast, maar hier komen alvast de volgende wedstrijden:


30 Maart fc Beijum1 - Knickerbockers 1

3 april Fc beijum 1 - Boyl 1
5 April Hijker boys 1 - Fc Beijum 1

Zoals u misschien al opvalt was de laatste wedstrijd nog niet zo slecht en na deze 3-0 tegen Boyl wachten ons nog 3 wedstrijden in 5 dagen. wij zijn vol goede moed dat er misschien wel een puntje (of 3) te pakken zijn in deze wedstrijden. Blijf kijken naar deze pagina voor meer updates over onze vereniging.
LIDMAATSCHAP
Lid worden van Fc Beijum is nog nooit zo eenvoudig geweest. Mail naar FC_BEIJUM@FCMAIL.COM en geef ons je gegevens of laat je adres/telefoonnummer achter en wij nemen kontakt met je opFavourite Links


Alles over onze mooie wijk
ins en outs over de leukste wijk van Groningen


Alles over de BVO van Groningen
Ifo over iedereen binnen FC GRONINGEN

Email me on:
vhuizenga@hotmail.com

This page has been visited times.