Hoi, ik ben dus Eerke, de oudste van de kinderen.

Ik ben al 17 jaartjes jong en zit op het Mondriaancollege. Ik doe natuur en techniek met biologie op het vwo.

Mijn hobby痴 zijn lezen, voltige, gedichten schrijven, m地 kat en in de zomer wandel ik graag in de bossen.

Ik lees veel prehistorische romans (Jean M. Auel) en avonturenboeken met een vleugje magie (Harry Potter, Jack Vance).

Ik doe ook aan voltige. Dit is turnen op een paard en echt kei cool. Als je er meer over wilt weten, dit is de link naar de site van mijn vereniging:

http://www.everyoneweb.com/opsprong

Ik doe dit nog niet zo lang maar 1 april ga/heb ik mijn eerste wedstrijd rijden/gereden. Zo gauw ik een foto heb zal deze er ook bij komen staan.

Ik schrijf dus ook gedichten, niet echt als tijdverdrijf maar meer als ik inspiratie heb. Volgens mijn lerares Nederlands heb ik aanleg en ben ik best goed. Als ons pap ff meewerkt hoop ik dat er binnenkort een link naar wat van mijn gedichten hier op mijn pagina komt te staan.

Ik heb dus ook een klein katje, ze heet Danae (zeg: dan-eye/dan-ai). Ze is heel lief, ze kan stuiterballen apporteren en als ik in de bossen ga wandelen loopt ze graag een eindje mee. Niet te ver, dan heeft ze er geen zin meer in en loopt in een rechte lijn, dwars door de bossen, naar huis.

Ik vind het dus ook leuk om een eindje te gaan wandelen in de bossen. Het liefste met de kat en de hond, maar alleen is ook leuk. Dit doe ik het liefste in de zomer omdat ik dan op blote voeten kan lopen (rare gewoonte, ik weet het) en in elk meertje kan duiken dat ik tegen kom. In de winter kun je natuurlijk leuk schaatsen, maar dit komt helaas niet zo vaak voor.

Iets wat ik ook heel leuk vind is filmnachten houden met m地 vriendengroepje. Omdat allebei m地 vriendinnen een vriendje hebben (en ik lekker vrijgezellig ben) spreken we niet zo vaak af. We zien elkaar wel elke dag op school. In plaats van vaak afspreken houden we elke vakantie een filmnacht met z地 vijven (hopelijk snel aangevuld tot zes :-p ). In de zomervakantie gaan we een week met z地 allen op vakantie.

Als je mij een E-mailtje wilt sturen kan dat hier.

 

E-mail: Webmaster

Laatst gewijzigd op 02 augustus 2007

FentA.nl