HOME AGENDA CONTACT LINKS  
 

 

Kerstdiner op zondag 21 december 2008 in Nieuwegein

 

Om nog even stil te staan bij de advent en het jaar niet ongemerkt voorbij te laten wordt onder leiding van Yvonne Dirkx een kerstdiner gehouden. Dit gaat op de Amerikaanse manier: iedereen neemt zelf een (zelfgemaakt) gerecht mee.

We willen de dag beginnen met de mogelijkheid te bieden om de H. Mis mee te vieren in Utrecht. Hierna drinken we koffie/ thee in Nieuwegein en is er de mogelijkheid voor een wandeling naar het pittoreske vissersdorpje Vreeswijk. Hierna worden voorbereidingen getroffen voor het diner.  

Voor het kerstdiner wordt een gerecht gekozen uit de volgende categorieŽn:
- koud voorgerecht, 
- warm voorgerecht, 
- vleesgerecht (gerecht voor vegetariŽrs), 
- visgerecht, 
- groentegerecht, 
- aardappelgerecht, 
- nagerecht. 

Bij de opgave aan Yvonne maak je je keuze concreet. Als je van jezelf vindt dat je absoluut niet kan koken en je wilt toch komen, dan is dit uiteraard geen probleem. Dan kom je voor de gezelligheid (evt. geef je een bijdrage voor de limonade). 
Voor niet alcoholische drank wordt gezorgd. Geef wel door wat je graag wil drinken bij het eten. Je mag ook je eigen drank meebrengen. Bespreek dit met Yvonne. Ook is het handig als we weten of je bepaalde dingen niet wil eten.

Programma:

11.30-12.30 uur De stille heilige mis in de H. Gerardus Majellakerk, Vleutenseweg 517 in  Utrecht. 
12.30 uur vertrek naar Els en Frank thuis. Koffie en thee.
13.00 uur vertrek naar een klein dorpje om een hapje te eten en gezellig bijpraten of wandelen
16.00 uur de eerste voorbereidingen voor het kerstdiner
17.00-20.00 uur doorlopend kerstdiner
circa 20.00 uur afsluiten met een kerstgebed en/of rozenkrans
20.30 vertrek richting huis en een zalig kerstfeest

Er zijn geen overige kosten. Wel een strippenkaart meenemen met min. 12 strippen. Mogelijk zijn er voldoende auto's en kunnen we carpoolen vanaf de kerk. 

OV vanaf Utrecht CS: De H. G. Majellakerk is bereikbaar met bus 5 (Oog in Al/ Kanaleneiland) of bus 4 (Cartesiusweg): uitstappen op de Spinozaweg (2 strippen). Het kerstdiner wordt gehouden bij Frank en Els, Diemerschans 32. 3432 CW Nieuwegein. Bereikbaar met bus 77 (Nieuwegein Zuid/ Vianen): uitstappen op de Leusderschans (4 strippen).

Opgeven:

Om het diner in goede banen te leiden, vraag ik je om je op tijd op te geven bij Yvonne. Zij kan dan in de gaten houden dat niet iedereen hetzelfde gerecht gaat maken. Geef ook even door hoe laat je denkt in (of uit) het programma te stappen.

Het maximaal aantal personen dat deel kan nemen is 16. Geef je snel op zodat we ook weten voor hoeveel personen iedereen kan koken. Liefst opgeven voor 15 december.

Het wordt vast en zeker een gezellig kerstdiner.

Yvonne Dirkx
06-10381612

 

Van harte welkom. Het team van platform30+.

 

 

 

 

Go to Top of Page