CaFE.    

In januari en februari gaat de O.L.V. Kerk van start met een nieuwe reeks bijeenkomsten. De cursus heet CaFE. Dat staat voor Catholic Faith Exploration / Het Katholieke Geloof verkennen. 
CaFE bestaat uit meerdere dvd-series met inleidingen om God beter te leren kennen. De zeven bijeenkomsten zijn niet alleen informatief maar ook gezellig en leuk. De avonden zien er als volgt uit:
- Inloop 
- Inleiding bekijken op dvd (ong. 30 minuten) 
- Een drankje (Cafť!) 
- Gespreksgroep (ong. 45 minuten) 
- Samenvatting van de avond en een tekstblad om thuis door te lezen

CaFE - Catholic Faith Exploration / Het Katholieke Geloof verkennen. 

Ontvangst is vanaf 20.00 u. Einde ongeveer 22.00. Vanaf 19.30u is er mogelijkheid om een H. Mis mee te maken in de naastgelegen kapel. 
CaFE is een heel ontspannen manier om met het RK-geloof bezig te zijn. Het is geen standaardcursus of alleen maar theoretisch, het accent ligt vooral op het zelf beter God leren kennen, en daarover met anderen praten. 

Voor wie?  - Mensen op weg naar of na opname in de RK-Kerk. - Belangstellenden die het geloof willen verkennen. - Mensen die in onze kerk willen trouwen of getrouwd zijn. - Mensen die hun kind in onze kerk hebben laten dopen. - Kerkgangers als opfriscursus

Het is ook een pluspunt dat je zo andere geloofsgenoten kunt ontmoeten en geloofsonderwerpen samen kunt bespreken

Wat kost het?  Niets, maar er kan een vrijwillige bijdrage worden gevraagd voor het drankje en kopieŽn. 

Wanneer en waar?  Hoewel de serie zeven avonden omvat staat elke avond op zichzelf. U komt wanneer u kunt. Er is geen verplichting alle zeven avonden bij te wonen, al is dat wel het mooiste. 

De bijeenkomsten zijn wekelijks op de donderdagavonden in januari en februari. De eerste avond is op 15 januari. Ze beginnen om 20.15 uur in het Ontmoetingscentrum naast de kerk. Adres: Keizersgracht 218 b , Amsterdam. 
 
Meer info : Rafael de Ojeda, pr.  Jan Luijkenstraat 52. 1071 CS Amsterdam. Tel. (020) 673 23 26

 

 

Deze activiteit wordt je aangeboden via de website van platform30+.

Go to Top of Page