HOME AGENDA CONTACT    
 

 

2 Geloofsweekenden

Ter verdieping in het geloof en geloofsleven van de Katholieke Kerk biedt het Platform30plus enkele weekends aan. Deze staan open voor allen in de leeftijd van 25 tot 50 jaar met belangstelling voor het geloof van de Kerk.

Vrijdag 17 t/m zondag 19 februari 2017
Het Christusmysterie in het kerkelijk jaar
De Kerk viert het leven en heil van Christus in de verschillende tijden en vieringen van het kerkelijk jaar. Deze zijn voor ons een bron van leven alsook van verdieping in het leven van de Heer. Vrijdag 10 t/m zondag 12 november 2017
(was Vrijdag 21 t/m zondag 23 april 2017)
De Spiritualiteit van verschillende heiligen
Door hun leven en geestelijke leer hebben enkele heiligen op een bijzondere wijze de weg naar Christus gewezen. Wij verdiepen ons in he leven en enkele teksten van o.m. de H. Benedictus, de H. Bernardus van Clairvaux; de H. Johannes van het Kruis.


Plaats: Bezinningshuis ‘Regina Carmeli’ te Sittard, Kollenberg 1
Kosten: € 84,00 Euro, contant te betalen ter plekke of overmaken op rekening NL77 RABO 0130 9342 16 ten name van M. Otto, Limbricht, o.v.v. Geloofsweekend Sittard. 

Liefst eigen beddengoed (lakens + kussensloop) + handdoeken meebrengen. (Lakens en kussensloop kunnen evt. gehuurd worden: lakens voor € 6,00 Euro.

Opgave liefst zo spoedig mogelijk, toch uiterlijk een week vóór aanvang bij Pastoor M. Otto, 

 
Programma volgt:

 

 

 Van harte welkom. Het team van platform30+.   www.platform30plus.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page