Elk jaar organiseren wij vanuit het bisdom 's-Hertogenbosch vier zomerkampen: een meisjes- en jongenskamp (kinderen 8-12 jaar), een survivalkamp voor meiden (13-16 jaar) en een zeilkamp voor jongens (13-17 jaar). 

Een team van sportieve en zeer betrokken leiders en hoofdleiders staan elk jaar klaar om de kinderen en tieners een fantastische week te bezorgen. Ook enkele 30+-ers binnen jullie bestand maken hiervoor tijd vrij. De zomerkampen bieden een gezonde afwisseling van geloofsverdieping en ontspanning, afgestemd op de doelgroep. Het thema sluit dit jaar aan bij de wereldkerk, nl. de Eucharistie. 
Een kamp zou indutten wanneer de maag niet gevuld wordt... Nu hebben we dit jaar pas 1 persoon voor de kookstaf van het jongenskamp (8-12 jaar). Daarom wil ik graag bij jullie aankloppen. Is er iemand (mag ook meerdere personen!) in het 30+ bestand die deze taak op zich wil nemen en die de 'hongerige kindjes wil voeden'? 

Wat houdt dit precies in: 
Fouragier = boodschappen doen, koken, e.d. 
Corveegroepen begeleiden = afwassen, tafel dekken, e.d. 
Gezellig meedoen in wat vrije uurtjes en de Eucharistie 

De datum van het jongenskamp: maandag 18 t/m zaterdag 23 juli. De leiding komt de zondagavond van te voren al bij elkaar op de lokatie, dus zondag 17 juli.

Kijk ook op de website www.bisdomdenbosch.nl en op die van het jongenskamp, gemaakt door een van de leiders: 
WWW.GEOCITIES.COM/JONGENSKAMP

Met vriendelijke groet. Nadine Kessels. nkessels@bisdomdenbosch.nl