word lid van Jongkatholiek.nl!
  home agenda community jongerengroepen
 
Informatie Webwinkeltje Nieuws Leef! Muziek      
1.11.2006
2/2

Carričre of gezin
Het onderzoek geeft een duidelijke scheiding aan tussen 18-25 jarigen en 26-35 jarigen wat betreft carričre en een gezin vormen. Van die eerste leeftijdscategorie wil 66 procent zo snel mogelijk naar de top doorstromen en 78 procent wil niet kiezen tussen carričre of kinderen. Bij de oudere groep ligt dit anders. De helft wil nog de top bereiken en 68 procent wil een keuze maken tussen carričre of kinderen. Deze twee leeftijdscategorieën kijken volgens Du Perron al anders tegen het leven aan. "Bij de jongere categorie is het een toekomstideaal. Bij de tweede is het al werkelijkheid. Zij weten wat ze wel en niet kunnen verwachten."

Klik hier om verder te lezen
Reacties op dit artikel (totaal 24)
*even een artikeltje naar boven halen* Zeker nu er een aantal nieuwe forum leden zijn lijkt het mij interessant deze discussie weer nieuw leven in te blazen. Maria, Vrouwe van alle Volkeren, Mede ... (brutus)
hoiiiii *kick* Geniet van het leven want het is maar even! Keep the faith! De roeping van de mens, is mens te zijn. (D-tjuh)
het is ook vaak het moeten. We moeten een goede baan hebben, sociale contacten. Een vriend hebben die je begrijpt en jij hem begrijpt. Samen leuke vrienden hebben, uitgaan, een mooi huisje en ga zo ma ... (elyse_23)