Er zit beweging in de kerk !!!
Ontdek het op 2 en 3 juni 2006!
 
Bewegingen en gemeenschappen brengen nieuwe dynamiek in de kerk van vandaag - Vooral onder jongeren. Pinksteren is hierbij het ultieme moment om hierbij stil te staan.
 
Ook iets voor mij? Ben je niet bekend met nieuwe bewegingen, maar wil je er eens meer van weten…?
Ken je de bewegingen wel, maar wil je nu eens precies weten waar ieder voor staat…?
Ben je zelf betrokken bij een beweging of gemeenschap, en wil je nu echt begrijpen wat hun missie is in de kerk van vandaag…?
Dan is this the place to be. De dagen worden georganiseerd door de Werkgroep Katholieke Jongeren, de Focolarebeweging en de Katholiek Charismatische Vernieuwing (en mogelijk nog andere organisaties). Deze twee programmadagen, met de naam On The Move 2006 zijn met name bedoeld voor jongeren van 16 tot 30 jaar. We verwijzen hiervoor naar www.onthemove2006.nl.  
 
Daarnaast - en dat is interessant voor de 30plusser - is er zaterdagmiddag in Nieuwkuijk een ontmoeting met de paus. Op een groot scherm met simultaanvertaling volgen wij het gebeuren op het Sint-Pietersplein in Rome op de voet. Thema en rode draad hierin is de kerk van vandaag en de plaats van de (leken) bewegingen en gemeenschappen hierin. Het platform30plus en alle 30plussers zijn hiervoor uitgenodigd. Evenzo zijn er mensen van het platform30plus aanwezig om vragen te beantwoorden over het doel, waarvoor het platform30plus in het leven is geroepen en het belang daarvan. Van harte welkom.

Voor de maaltijd is voorzien in een groots buffet.
Begin middagprogramma:      ?????   uur.
Einde programma: rond 20.30 uur.
Kosten  ?????  Informatie volgt nog.

 

Opgave kan via de website www.onthemove2006.nl onder vermelding van ' middagprogramma 3 juni Nieuwkuijk '. Je wordt hierna geďnformeerd over de reis naar Nieuwkuijk en andere belangrijke zaken. Opgave kan ook via het platform30plus. Wij berichten dan de organisatie van On The Move van je komst.

 

Dit is een bericht via www.platform30plus.ontheweb.nl