WINTER3DAAGSE

Wil je er tussen Kerst en Oud & Nieuw even een paar dagen tussenuit samen met andere jongeren? Heb jij zin om je even los te maken van alle drukte en lekker samen met leeftijdgenoten in een mooie omgeving te genieten? Wil je tijd maken voor discussie, bezinning, uitstapjes en ontspanning? Kom dan ook! Dit mag je niet missen!

De WINTER3DAAGSE, georganiseerd van woensdag 27 december tot en met vrijdag 29 december door de WKJ!
 
Traditiegetrouw ga je gedurende de Winterdriedaagse met een 40-tal jongeren naar een rustige, landelijke locatie. Dit jaar gaan we naar het Julianaklooster bij het Maria-bedevaartsoort in Heiloo. Het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo is het grootste bedevaartsoord in Noord-Nederland. De historie van het pelgrimsoord gaat zeker zes eeuwen terug. Een prachtige plek dus om tot bezinning te komen!

Tijdens de 3daagse wordt in een aantal lezingen door de geestelijk leidsman Kapelaan Bunschoten het thema “En jij,…wie zeg jij dat Ik ben?”, nader uitgewerkt. Uiteraard vieren we met elkaar de H. Mis en is er veel ruimte voor discussie en bezinning. Daarnaast is er voldoende tijd voor ontspanning en uitstapjes in de omgeving.
De Winter3Daagse is bedoeld voor jongeren van ±17 t/m 35 jaar die rond de kerstdagen met leeftijdgenoten het geloof willen beleven.

Geef je nu op bij Femke Timmermans: 06-42477490 of per email: Femke.Timmermans@wkj.nl
Kijk op www.wkj.nl voor meer informatie

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dit is een bericht via www.platform30plus.ontheweb.nl  Deze activiteit is ook voor 30plus jongeren t/m 35 jaar.