Dit  is het  oude gastenboek,   Klik hier om  terug te keren naar het nieuwe gastenboek.

Van Eck reünie


Ingezonden op: Wednesday, March 15th 2006 - 11:46:53 PM
Homepage URL: http://home.wanadoo.nl/gerben.van.eck
Bericht van Gerben van Eck : Geachte bezoekers. Dit gastenboek is gesloten. Gelieve nieuwe berichten alleen te plaatsen in het nieuwe gastenboek. Dit is te vinden op: http://home.wanadoo.nl/gerben.van.eck Hartelijk dank. Webmaster.

Stuur Gerben van Eck een email.

Ingezonden op: Sunday, August 14th 2005 - 10:51:51 AM
Bericht van angelique: Hallo allemaal,wat leuk die site van jullie ben ervan op de hoogte gesteld door mijn moeder Lenie van Eck,ik wiljullie allemaal een leuke dag toewensen met de reunie,en zoals oom Wim(voor mij mijn oude buurman)altijd zei,eerst het geestelijke en dan het beestelijke.Groetjes uit Zeeland(brabant)Angelique peperzak,Rutten.

Stuur angelique een email.

Ingezonden op: Tuesday, February 15th 2005 - 01:06:56 AM
Bericht van bill van eck: Hi, I'm Jeff showing your uncle Bill how to leave a message.

Stuur bill van eck een email.

Ingezonden op: Tuesday, February 15th 2005 - 01:06:39 AM
Bericht van bill van eck: Hi, I'm Jeff showing your uncle Bill how to leave a message.

Stuur bill van eck een email.

Ingezonden op: Tuesday, September 16th 2003 - 10:00:52 AM
Bericht van Marga: Beste familieleden, Zo af en toe kijk ik nog wel eens op de familiesite.Jammer dat de animo niet zo groot meer is,want de comp. is toch een fantastisch medium om contact te onderhouden.Ik heb op mijn "oude"dag nog de smaak van e-m en internet te pakken gekregen,waardoor ik nu een levendige nieuws uitwisseling met vooral de Aussies erop na houd. Iedereen zal ondertussen wel weten dat ik ziek ben.Dat duurt nu al bijna 2 jaar(net na de reünie).Momenteel word ik behandeld in het VU Med.Centr. te Amsterdam, resultaten zijn op dit moment nog niet bekend. Voor mijn werkgever(Gemeente Assen)was de duur van mijn ziekte een legale aanleiding om mij na 38 jaar trouwe dienst zonder enig excuus te ontslaan.Ik wist dat het ging gebeuren;maar toch,toen ik vorige week uit het ziekenhuis kwam en de ontslagbrief op de mat vond,heeft mij dat emotioneel diep gegeraakt. Iedereen hartelijk bedankt voor kaarten,e-mailtje,telefoontjes,bezoekjes,praktische hulp en allerlei andere aandacht. Han, wat leuk om je in het gastenboek tegen te komen.Ik zie je zo nog bij ons vader in het hok zitten.Alles goed met je gezin? Doe ze de groeten in de Korenbloemstraat. Hartelijke groetjes van Marga.

Stuur Marga een email.

Ingezonden op: Saturday, May 24th 2003 - 12:59:38 AM
Bericht van Lieke en Francis: hoi mensen!! alles goed met iedereen? met ons wel...Francis is hopen we allemaal dit jaar WEL geslaagd..of misschien niet... De vakantie is in zicht en dat maakt ons blij!!hihi net ff bezoekje bij opa en oma glaap gebracht was weer heel erg gezellig!!!en lekker gegeten! groetjes van ONS!!!

Stuur Lieke en Francis een email.

Ingezonden op: Thursday, March 20th 2003 - 04:40:40 PM
Bericht van Han Rutten: Hallo Luitjes allemaal: Ik werd door mijn vader op deze side attent gemaakt. Ongelooflijk.Hoop gekenden gezien en te zien.Wel wat ouder (en hopelijk wat wijzer) geworden. Heb heel wat uurtjes met jullie pa,opa enz doorgebracht op de bank achter bij hem in de tuin. Heel veel groetjes en tot...(zal wel Leuthse kermis zijn)

Stuur Han Rutten een email.

Ingezonden op: Monday, February 10th 2003 - 12:49:59 AM
Bericht van Marga: Hallo beste familieluitjes, Ik schrik er zelf een beetje van. Het is fantastisch zo'n site;bedankt Jeff. Allemaal bedankt voor jullie mooie/lieve attenties. Groetjes Marga (tante voor sommigen)

Stuur Marga een email.

Ingezonden op: Sunday, February 9th 2003 - 10:07:43 PM
Bericht van lieke: hoi allemaal, ik zie dat het weer storm loopt hier op de site, maar liefst nul toevoegingen na mijn laatste schrijfsel. hoe gaat het met iedereen. lang niets meer gehoord. behalve dan van een paar neefjes via msn maar dat was het dan ook wel. allemaal een leuk weekend gehad? ik wel in ieder geval. nl een romme-fan dus mijn weekend kan niet meer stuk. het is trouwens wel snel alweer afgelopen. morgen al weer vroeg mijn bed uit. ik moet alweer om kwart voor negen in nijmegen present zijn en aangezien ik me nu in maastricht bevind betekend dat dat ik morgen alweer om half zes op moet staan. helemaal niet relaxed dus. gelukkig heb ik me dit weekend weer van allemaal nieuwe lectuur voorzien (op de boekenbeurs in het mecc) dus ik kan weer ff vooruit in de trein. mijn stage bevalt trouwens uitstekent voor iedereen die het wil weten. ik ben alweer 5 weken aan de slag en er begint al wat schot in de zaak te komen. ik ga er nu maar een eindje aan breien want ik moet ook nog de afwas doen. guus is denk ik nl niet zo tevreden morgenvroeg als hij hier een afwas vindt. hij had het nog wel zo mooi opgeruimd toen hij vrijdag weg ging. nou, luitjes [adieju whah!] groetjes!!!!!

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Sunday, December 8th 2002 - 01:45:53 PM
Bericht van lieke: hoi luitjes!! ja, het was francis met haar robje, en ik en robinson (afgekort ook robje) vandaar misschien een beetje verwarrend. maar zo als guus al zei, hij is weer terug met de sint mee naar spanje. mijn stage gaat trouwens wel door. is toch wel leuk he! o, ja, marieke en wayne ook van mij gefeliciteerd! dit wordt trouwens een heel kort berichtje want ik ga zo ff douchen. s u the 22 nd of december! grxxxs van lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Sunday, December 8th 2002 - 01:39:18 PM
Homepage URL: http://www.cu2/kapiteintrekhaak
Bericht van francis!!!!!!!!: hoi hoi!!!! ik lees nu net dat lieke mij feliciteerd!!hahahah!!! hahah!! en lieke jij ook nog gefeliciteerd met je verjaardag!1hahahhaAAA ff over mij...ik ben gezakt zit nu in maastricht op school...heb nog steeds wat met Rob..uhm.....ik heb nieuw werk..ben bij de chinees weg en werk nu in het rembrandthuis...dat zou een ideale gelegenheid zijn om een feest te geven!!!echt waar!! lekker veel eten en drinken voor maar 25 euro!!!! (of mag ik geen reclame maken?) nouja!!ajuus!!en groetjes!!van Francis!!!!!!!

Stuur francis!!!!!!!! een email.

Ingezonden op: Sunday, December 8th 2002 - 11:25:27 AM
Bericht van Guus: Zo dan zal ik ook maar weer es wat laten horen. De nieuwe ex van Lieke is weer op de boot mee naar Spanje (tenminste als ik Frenske mag geloven). Ik was laatst nog kampioen geworden met judo, goed van mij he ahum was gewoon clubkampioenschappen maar hoor dus geen LK, NK, EK of WK. Ik heb het rete druk nu ik ben met een vak bezig dat ik moet halen anders moet ik met FR stoppen namelijk vanwege dat stomme BSA, dat is trouwens gewoon grote onzin!! Als ik belasting geld wil verspillen met een studie die ik toch eigenlijk niet aan kan moet ik dat toch zelf weten!!! Oja maandag moet ik een presentatie ofzo doen over het verrekenen van verliezen.....lijkt me duidelijk! Ik liep laatst over straat kwam ik 2 bananen tegen, die kwamen uit de bioscoop, dus ik spreek ze aan. Ik zeg: "waarom lopen jullie zo krom?", van het lachen zeiden ze! Nou vind je dat nu nog normaal, die bananen van tegenwoordig, nou ja en je weet hoe ik ben he!!! Toen heb ik ze ff zinloos gepeld! Zo, dat zal ze leren!!! Goed verder heb ik ook niks te melden alleen dat het koud is, de mussen vriezen van het dak. Saluut.

Stuur Guus een email.

Ingezonden op: Wednesday, November 27th 2002 - 10:06:25 PM
Bericht van Bernadette: Hoi, al bijna een jaar niet op de site geweest. Lees af en toe wel wat. Maar niets geschreven. Drukke tijd achter de rug. Zoals velen misschien al weten, is George vanaf 1 juli afgelopen zomer de dienst uitgegaan en heeft hij een "burger-baan" gezocht. Hij werkt nu in Goirle bij een bedrijf REAS-Euro (ook eigen site), waar hij bedrijfsleider is. De directeur is ook een ex-militair die bij de EO in dienst werkte (Explosieven opruimingsdienst) en is ooit voor zichzelf begonnen. Dus er is enige link nog. Ze moeten de grond zuiveren van bommen, scherven gevaarlijke stoffen etc. (45 man personeel inmiddels en breidt zich nog steeds uit). Bij veel projecten van de gemeente werkzaam. George heeft het ene uniform ingeruild voor het andere, want hij loopt nu dagelijks in pak met auto en tel. vd zaak!. Wel elke avond thuis en dat is heerlijk!! In het begin kostte het veel energie, vaak laat thuis, het ligt ook niet naast de deur, maar nu is hij wel gewend!. Hoe gaat het jou Titi? in je nieuwe baan? en wat leuk voor Sanne, zo'n trouwerij. Hoor binnenkort wel van je. Veel groeten en tot schrijfs allen. Lieke gaat die stage in Nijmegen door? En is het Francis die een vriendje Rob heeft, of was jij dat en is dat nu uit? Ik volg het allemaal niet meer zo! Gefeliciteerd Wayne en Marike. Hoorde het via Benita, die vorige week maandag met Isa bij mij op bezoek was. Toch af en toe wat "van Eckjes", die elkaar nog wel eens zien. Misschien een klein reunietje regelen. met buurt-lui. Lucy, Titi, Benita en ondergetekende. Kraambezoek is er nl. nooit van gekomen.... Leonie ook nog proficiat met Finette. Je zien ik ben nog steeds op de hoogte. Bernadette

Stuur Bernadette een email.

Ingezonden op: Thursday, November 7th 2002 - 11:38:24 PM
Bericht van lieke: hoi allemaal! weer eens een bericht uit maastricht.nee dit wordt geen gedicht. maar het is wel bijna sinterklaas dus ik ben alvast even aan het oefenen. laatst een heel stuk getypt maar ik zie het er nog steeds niet op staan. nou, het ging over mijn nieuwe vriendje, maar hij is nu alweer ex, dus dat schiet op. druk bezig met de voorbereidingen voor mijn stage in nijmegen. moet nog wat tentamens perse halen, anders laten ze me niet eens gaan . heel veel stress dus. want ik heb alles al geregeld in nijmegen, zelfs al een kamertje gevonden. ik heb er wel heel veel zin in. kan ik ook gelijk o(pa + ma) wat vaker komen vervelen. maar als jullie het niet erg vinden ga ik nu naar bed. morgen nl tentamen (kinderneuropsychologie) en dan moet ik dus wel goed uitgerust zijn. wel duimen allemaal he! groetjes van lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Monday, October 7th 2002 - 01:39:57 PM
Bericht van lieke: hoi allemaal, weer eens een berichtje uit maastricht. iedereen een leuke vakantie gehad? ik in ieder geval wel. wat bij geklust in het verzorgingshuis en daarna lekker gerelaxed in de zon van lorette de mar. en ook nog eens een nieuw vriendje opgeduikelt (niet in lorette hoor). maar dat hadden de meeste van jullie vast al wel gehoord. ik ben al weer met mijn tweede blok bezig dit jaar en het duurt steeds korter voor ik mijn stage ga lopen (in januari). in ieder geval heb ik al wel een kamer in nijmegen dus het gaat vast goed komen. die kleine max wordt ook steeds groter (al 17 mnd), ik til me bijna een hernia. maar ook wel goed voor de spierballen dus dat dan weer wel. ik ga nu weer verder, ben bezig met een artikel en ik moet morgen presentatie houden dus lekker stressen. de groetjes en weer tot snel misschien. lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Saturday, October 5th 2002 - 06:10:59 PM
Bericht van lucy glaap: dag lieve familieleden. hoe gaat het in het land en overzeese gebieden? Al lang niets meer gelezen van de van Ecks familie. Wel iets gehoord!. Afgelopen maandag ben ik al fietsend van Arnhem naar Malden ome Coen en tante Mientje tegengekomen. dat was erg leuk en we hebben veel bij staan praten! Zo kwam ik weer op de hoogte; zij waren naar Overijssel geweest van de zomer en een aantal grote neven van mij hebben in de Ardennen rondgezworven met een Camper! En de dochter van Wilton houdt niet van loten! Morgen is het Leuthse kermis maar dat is blijkbaar alleen voor het jonge spul. Maar loopt dat nog wel? ZIjn die jongeren niet al hun geld aan het verkwanselen op house- en dance partys? of doet dat een halve generatie onder hun? Met mij gaat alles prima! Zo ook met 'mijn' jongens: Juul (15), Jelle (13) en Michiel (11). Alledrie druk op school, met voetbal, klimmen en geld verdienen. ( juul heeft sinds kort een krantenwijk!) Met Jos Berntsen, my friend, gaat het ook prima. Voor iedere lezer nog dit bericht: met pa en ma, mijn 3 zussen en 3 broers gaat het ook goed! Ja, kort maar krachtig! Ik hoop binnenkort nog een leuke vakantiefoto op de site te zetten. Doen jullie dat ook? Het is herfst en wij gaan ons weer meer binnen ophouden: klussen, t.v. kijken, oude kleren of ander spul opruimen en natuurlijk internetten om de contacten weer eens even op te halen. Gewoon zondags op de thee of op zaterdagavond een biertje bij elkaar halen moet natuurlijk ook de gewoonste zaak van de wereld blijven! En daar in Australie: daar is de lente begonnen en zij verheugen zich op een lange hete zomer! Doei allemaal, Lucy

Stuur lucy glaap een email.

Ingezonden op: Saturday, July 13th 2002 - 03:55:47 PM
Bericht van Gustavo: ja dank je wel voor de felicitaties patricia ik ben er erg blij mee :) trouwens loopt heeft er iemand zin om mee te lopen met de dodentocht, die ik dit jaar voor de 2e keer hoop uit te lopen?! het is maar 100 km. lopen je moet wel binnen 24 uur binnen zijn maar dat is makkelijk te doen d8 ik zo. nou hoe en waar: belgie-->bornem, ik geloof 8 augustus en anders de 9e ben ik niet helemaal cker van nu en er is een camping enzo die is gratis en heel gezellig bovendien is er altijd een goede sfeer(tenminste vorig jaar wel) dus dit jaar ook weer want ik ben er! wat moet je meenemen, nou een goed humeur dus een paar wandelschoentjes wat te eten en te drinken en geen bosje olifanten! nou tot dan zal ik maar zeggen...... voor wie meer info wil: www.dodentocht.be groeten en alaaf

Stuur Gustavo een email.

Ingezonden op: Wednesday, June 26th 2002 - 12:31:20 AM
Bericht van Patricia: Hallo Guus, even een felicitatie berichtje van Patricia uit Arnhem. Het is inderdaad triest gesteld met het bezoek aan onze site. Ik zit nu wel te tikken, maar ben waarschijnlijk de enige die dit bericht leest. Hoop nieuws, weinig inspiratie. ´t is ook al half 1. Zal de volgende keer wat meer melden.

Stuur Patricia een email.

Ingezonden op: Sunday, June 23rd 2002 - 05:13:49 PM
Bericht van guus: hallo iedereen, ik heb me 1ste dan gehaald!!! joepie.....okay das ook alweer oud nieuws maar goed toch maar ff een berichie! (niet dat er mensen zijn die het lezen!) en als je het toch leest.....surf voor de grap eens naar www.judoclubbrunssum.nl

Stuur guus een email.

Ingezonden op: Saturday, May 11th 2002 - 05:09:57 PM
Bericht van lieke: hallo allemaal alles flex? hier wel. nog een halve dag en dan ben ik 21! jippie, alweer op moederdag, alweer niemand die op bezoek komt! alleen mijn oma dan, das al wel heel leuk. wat heb ik toch altijd geluk. volgens mij klopt het statistisch niet maar toch is het nu al heel vaak op moederdag gevallen. maar gelukkig komen volgende week zondag dan wel mensen. en heb ik ook afgelopen donderdag al een klein feestje gehad. het feest van corrie was trouwens ook geslaagd. binnenkort sturen we wel wat fotoos door, als ze allemaal klaar zijn, maar die nu al klaar zijn, zijn al wel leuk. hoe zit het eigenlijk met het tennistoernooi?! wordt wel hele korte termijn om nu nog te regelen voor 20 mei. nou, ja ik hoor het nog wel. als er tenminste nog eens iemand wat schrijft. ik ga nu ff wat anders doen. de laatste dag van mijn 20 jarige bestaan moet toch goed gevuld worden. hihi. de groetjes en een fijne 'moederdag'! lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Friday, May 10th 2002 - 03:35:05 PM
Bericht van Gustavo: voor de mensen die mijn foto op mijn profiel wilden bekijken zijn nu te laat!! er staat een andere foto! groetjes!!!!!!!

Stuur Gustavo een email.

Ingezonden op: Friday, May 3rd 2002 - 10:41:15 AM
Homepage URL: http://www.judoclubbrunssum.nl
Bericht van Gustavo: Zo daar ben ik weer irritant he?! kep gister voor het eerst sinds uhm heel lang geleden weer es muziek gekocht een singeltje nog wel tja me hd is vol dus ik kan geen muziek meer downloaden ff mede omdat me brander niet (goed) functioneert dus........ ah waar was ik.....oja singeltje.....jullie vragen je natuurlijk af: "guus welk singeltje hebt u dan gekocht?" nou dat zal ik jullie vertellen, zijn er hier mensen bekend met het muziekensemble: five for fighting? ja nou goed ze hebben een plaatje gemaakt dat heet: Superman (it's not easy) en deze muziek is werkelijk "te wow" man! nou dat wilde ik ff kwijt groetjes en kusjes ps: btw mensen die geintresseerd zijn in mij kunnen natuurlijk op mijn openbare profiel van hotmail kijken wat mijn intresses enzo zijn tevens staat er een leuke kiek van mij als youngster! (openb. prof. is te vinden bij hotmail, daar moet je gewoon ff me naam of mail adres invullen.....naam is bekend d8 ik en mail adres is dan nr14gjwb@hotmail.com

Stuur Gustavo een email.

Ingezonden op: Thursday, April 25th 2002 - 10:01:18 PM
Bericht van lieke: hey allemaal! FLIPPER, VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE 19e VERJAARDAG! ik weet dat je dit waarschijnlijk niet meer leest vandaag want je bent nu inmiddels een vette fuif aan het houden, maar toch heel veel fun! ik kom het morgen vieren. nadat ik dus naar nijmegen ben geweest, ja pas maar op, ik kom meer in jullie richting (voor de meeste van de fam dan). maar het blijft beperkt tot de uni daar, dus waarschijnlijk ben ik toch niet zo heel gevaarlijk. hihi. nou, ik ga weer kappen want ik moet nog de handleiding van de WISC gaan lezen. (een test die ik dit weekend onder de knie moet krijgen). anders is mijn proefpersoon vast niet van plan om nog vaker met mijn onderzoekjes mee te doen. voor sommigen tot dit weekend voor anderen tot misschien later in mei. groetjes uit maastricht!

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Monday, April 22nd 2002 - 12:56:22 PM
Bericht van lieke: hallo fams! alles ok? leuke reis gehad (patricia en jeffrey)? nou, hier in nederland is het ondertussen ook heel leuk geweest. in limburg dan, voor de rest van nederland kan ik niet spreken natuurlijk. en over baby-feestjes gesproken. vandaag wordt mijn kleine maxje 1 ! en vanmiddag is dus zijn feestje. ga ik natuurlijk even heen, gezellig tussen de kids, hihi. ik heb net college gehad en zodadelijk heb ik onderwijsgroep, dus het wordt niet zo'n heel lang stukje vandaag. even over het tennistoernooi, lijkt me heel leuk en op 20 mei kan ik ook nog toevallig. dus als ik wat moet doen ofzo (organisatie), laat het maar horen! ik ga er nu maar weer vandoor. de groetjes uit maastricht!

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Saturday, April 20th 2002 - 01:14:46 AM
Bericht van Patricia: Hallo lieve mensen, nu even een echt bericht. Voor Lucie: kom net uit de Kroeg. Waar was je! Tijd om wel weer eens even iets te melden op onze familie site, voor mij hoor. Jammer dat ons baby bezoek expeditie op de klippen is gelopen. Komt binnenkort wel. Misschien leuk om te vermelden dat ik een nieuwe baan heb! Zeer zwaar allemaal, maar erg leuk. Bericht voor Wilton en Guido(of was het nou Lowie, ik kan jullie namen nooit uit elkaar houden). Ik ga maar 1 keer per jaar na Van Dik Hout, en niet drie keer, ben zeker geen groupie. Heb jullie niet meer gezien na het concert. Heel Arnhem afgestruind, maar helaas. Waarschijnlijk zien we elkaar pas weer op de volgende reunie. Ja, nog iets. Het TENNISTOURNOOI. Lijkt me nog steeds leuk om te organiseren, met jullie en anderen. 2e Pinksterdag? Kan het in Leuth. Laat snel wat horen, dan sturen we een mail rond voor inventarisatie van liefhebbers. Ik heb nog wel ergens alle email adressen. Ok, dit was het weer even. Hoop snel van jullie te horen!!!

Stuur Patricia een email.

Ingezonden op: Saturday, April 20th 2002 - 01:02:55 AM
Bericht van Tries en Jeff: Hallo mensen, af en toe komen wij ook nog even kijken hier wat die Boersma kids allemaal uitspoken. Groetjes, P en J.

Stuur Tries en Jeff een email.

Ingezonden op: Tuesday, April 16th 2002 - 12:49:07 PM
Bericht van lieke: hoi francis en guus alles goed? hier wel. nog een beetje zat van gisteravond bij max. gelijk champagne op de nuchtere maag. ik ben gelijk in slaap gevallen nadat corrie had gebeld (half tien ofzo). niet gewoon dus, maar ja. en guus, voortaan wat zachter binnenkomen (weggaan) want je maakte me weer helemaal wakker vanmorgen. foei, foei! ik had trouwens nog een ideetje: de boersma-site, hoe klinkt dat! dan heb je gegarandeerd dat 'iedereen van de familie' meedoet. hihi. nou, ik heb zo met kiki en de rest afgesproken voor de vakantie te boeken dus ik ga weer stoppen. see u next friday! groetjes van lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Friday, April 12th 2002 - 04:01:37 PM
Bericht van Gustavo: nou nou komt er wel es iemand op deze site behalve francis en lieke? goed aangezien toch niemand dit gaat lezen wordt het weer onzin tja dan moeten jullie maar wat erop zetten he ik ben het nu echt beu (klink ik al boos?!.....ja? mooi dat moeten we hebben!!) goed en nu ik toch bezig ben met schelden vloeken en tieren kan ik meteen ff die gekken die die tentamens maken afzeiken!! ik bedoel bij een tentamen moet toch je kennis getest worden en niet jou persoonlijke geluksscore berekent worden ik bedoel je moet vragen duidelijk houden en niet stellingen maken om mensen er in te laten tuinen met kleine minime verschillen zoals bijvoorbeeld een puntkomma in plaats van een komma dat is toch gewoon bij de beesten af?! dan gaan we nu verder met fortuyn!! ik zeg dat iedereen gewoon op hem moet gaan stemmen pim rules! (ha als ik nu geen mensen kwaad krijg!!) oja nog ff een berichtje: ze dachten dat ze de beste van Nederland waren, ze zouden de beste ploeg en het sterkste team zijn, de meeste individuele techniek hebben, ze zouden wel kampioen worden en iedereen geloofde ze zelfs met een straatlengte achterstand waren ze bij velen nog steeds de favoriet maar toen gebeurde HET, de ware kampioen stond op schudde zijn tegenstander door elkaar, er werd schoon schip gemaakt, duidelijk is nu wie de grootste van Nederland is, afdrogen kreeg op 10 april in de Amsterdam ArenA een nieuwe definitie: AFC AJAX-PSV 3-0! de godenzonen zijn terug en koetje zag dat het goed was. bij deze ga ik afsluiten aangezien toch niemand dit leest lieke, francis tot strax bij het avondmaal dat vandaag weer iets bijzonders belooft te worden (en bovendien ook erg lekker)! C ya

Stuur Gustavo een email.

Ingezonden op: Wednesday, April 10th 2002 - 09:24:03 PM
Bericht van francis: nounounou zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!is er niet een persoon in deze toch tamelijk grote familie..die mij feliciteerd?????een week tijd gehad!!!SCHAAM JULLIE!!! hihihi..toch wil ik weer ff iedereen de groeten doen!!!

Stuur francis een email.

Ingezonden op: Wednesday, April 3rd 2002 - 07:19:51 AM
Bericht van Francis: Hallo!!!beste familie leden!!! Goed nieuws, of slecht nieuws vanuit het zuiden!! Ik ben geslaagd voor mij rijexamen!!hiihihi!!ja ik snap het zelf ook niet...hihi! wel leuk natuurlijk!! Het paashaas zijn was wel leuk! Veel kindjes...zelf kinderen die je willen aaien!!!hhihii!!en ej voelt je ook wel fotomodel, iedereen wil met je op de foto!!hihi!!! maargoed ga strakkies naar het gemeentehuis voor mijn rijbewijs te halen, en dan ga ik het hier onveilig maken!!!groetjes van Francis!!!

Stuur Francis een email.

Ingezonden op: Wednesday, March 27th 2002 - 10:08:37 PM
Bericht van francis (flipper): Zo mensen,ik heb weereens vakantie=tijd!!!ik heb mijn so week achter de rug!en ik had een 7 voor mijn duits mondeling!!daar ben ik heeeeeeel erg trots op, en het is eigenlijk een wonder!heeft iemand mij weleens duits horen praten?nou die weet dat het een wonder is!!!Nouja ik ehb die leraar ook een beetje gechanteerd...ik heb hem de laatste les gezged dat hij me geen onvoldoende KAN geven, hij wil me toch niet nog een jaar hebben!En dat heeft volgens mij toch weleen beetje de doorslag gegevn, want nu sta ik precies een 6 voor mijn eindexamen!!!Maargoed dat is wel erg veel eer voor mijn 7...zo erg verdiend had ik hem nou niet bepaald... verder wil ik ff vermelden dat het weer een feest dag is want ons lieve nichtje ILJA!!!is vandaag jarig!!!!hihi!!!echt geweldig!!want Ilja is geweldig!nouja...ze zal dit toch wel niet lezen...maar ik wou het ff vermelden. Verder ga ik nog leuke dingen doen deze week, morgen dus naar de flapper, dan vrijdag naar wayne, marieke en sven, vrijdag avond naar de allerliefste jongen van de hele wereld:ROB!!!hih!zaterdag meidenavond...zondag komt mijn oma en dan moet ik werken bij de chinees waar de koeling kapot is...en waar twee nieuwe chinezen werken die alleen chinees en engels kennen!hihi!vervelend, maargoed nou komt het toppunt van de week: MAANDAG WORD IK PAASHAAS!!!hahaha!!!dit is geen grapje..iedereen die dit wil meemaken mooet 1 april naar de roda hal komen!!en het is ECHT GEEN GRAPJE!!!hihi maar het echte toppunt is iets anders, maar dat verklap ik nog niet!!!!hihi!!!verder ga ik nog met Robje winkelen naar de bios en...hihi grapje!!!nou de groeten allemaal!!en 3 maal hoera voor ILJA!!!hoera hoera hoera (ps ik hoop dat ook iemand dit voor mij doet he!25 april he!)hih!vele groeten van Francis!!!

Stuur francis (flipper) een email.

Ingezonden op: Tuesday, March 26th 2002 - 07:52:01 PM
Bericht van lieke: hallo allemaal alles flex? hier wel, nou ja, een beetje gestressed want ik heb volgende week twee tentamens maar voor de rest gaat het wel lukken. een lekker druk weekje voor de boeg dus. vandaag met mijn maatje op stap geweest, lekker op het vrijthof in het zonnetje gezeten; heerlijk dus. daarna snel naar huis want corrie kwam even eten (had een curcus vanavond en had dus geen tijd om tussendoor helemaal naar huis te rijden) moest ik dus snel even 'koken'. morgen is er stage voorlichting en een stage markt voor psychologie, daar moet ik dus ook even heen. en morgenavond natuurlijk weer naar maxje, echt een schatje! donderdag van half negen tot zes uur op school. lange dag dus, zeker voor een pgo studie,maar daar zal ik jullie niet mee lastig vallen. dan komt flipper naar maastricht en gaan we s' avonds naar de film, als er een leuke draait heet dat, en anders gewoon naar het cafe. ze blijft ook slapen dus vrijdag gaan we lekker winkelen en s'middags gaan we naar marieke, wayne en sven. genoeg te doen dus! wie zegt nou dat studenten geen druk leven hebben? ik ga nu wel echt stoppen want ik ben van de gtst-generatie, jullie snappen het vast al. nou, allemaal de groetjes en wel wat meer schrijven he! lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Thursday, March 21st 2002 - 05:31:54 PM
Bericht van Gustavo: beste mensen, hier ben ik weer!!! nou lucy schrijft dat ze 45 is geworden.........hartelijk gefeliciteerd dan alsnog he en als ik jou was lucy zou ik niet te hard van stapel lopen met dat dansen op je 90ste! goed............ terwijl ik dit typ zijn ajax 1 en 2 (!) nog altijd in de race voor het kampioenschap en de beker dus ja ik kan maar een ding zeggen: "koeman is 'the man'", dit jaar kampioen van nederland volgend jaar van europa en dan gaat ajax mondiaal weer potjes breken!!! mmmmmm ik ruik eten dat betekent dat ik moet gaan ik wil iedereen die stemgerechtigd is nog op het hard drukken dat ze niet op pimmutjuh moeten stemmen want dat is gewoon een racist! goed mzl en een knipoog! Gustavo ps allemaal ff op http://www.judoclubbrunssum.nl kijken!! doen he!

Stuur Gustavo een email.

Ingezonden op: Monday, March 11th 2002 - 10:43:11 PM
Bericht van lucyglaap: dag familieleden. hoe gaat het met jullie allemaal?het wordt weer eens tijd voor een reunie vinden jullie niet? komt er nog een tennistournooi, een voetbalwedstrijd of een fietstocht? Tja en wie zou dat dan gaan organiseren? Mocht er iets georganiseerd worden dan lijkt het me leuk om mee te doen. Patricia Wolf ben ik laatst in De Kroeg tegengekomen en we hebben weer gezellig bijgekletst. ook zij is nu op reis. patries waar zit je? Wat een Globetrotters in de familie zeg. tante Truus ook in Australie. Ik hoor het wel hoe het geweest is: ik ben erg benieuwd. Verder is er weer een baby in de familie gekomen; kleinkind van ome Harry en tante Door. (oh, help, wie van de dochters had nou de baby?) Wanneer Patricia terug is van Indonesie gaan we met zijn tweetjes op kraamvisite. (zij weet wie bevallen is! maar liep Benita niet met een buikje op de reunie?) Nou, met mij gaat het goed; zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik 45 geworden. ja, een echte MIDlifer. Maar die 45 is nog hetzelfde als 15 ! Ik hou nog steeds van dansen en als het zo doorgaat sta ik op mijn 90e nog te dansen!

Stuur lucyglaap een email.

Ingezonden op: Wednesday, February 27th 2002 - 10:47:27 AM
Bericht van lieke: hallo allemaal, speciaal vandaag voor oma lies, die is jarig, jammer dat ze niet op de site komt, maar ik ga zo nog bellen dus hoort ze het toch nog. zeg francis, wat probeer je te vertellen? krijg je alleen van guusje je aandacht, wat zielig. ik heb je net een mail gestuurd, moet je maar eventjes lezen, over max. hihi. (niet mijn geheime lover hoor, maar een heel lief kindje waar ik iedere week ga oppassen.) nou dit berichtje wordt maar heel kort want ik heb nu delphi practicum, ja ze zijn hier inderdaad zo gek dat ze psychologen laten programmeren, waar gaat dat heen?! nou, tot de volgende keer! groetjes van lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Sunday, February 24th 2002 - 09:56:59 PM
Bericht van francis: Zo beste familieleden, of kan ik egwoon guus zeggen? Nouja, ik ben gister met Rob grieks gaan eten. Erg lekker maar ook erg veel. Vervolgens gingen wij naar de peppermill, om in een sneeuwbui terug te rijden, en ook uit te glijden. De bestuurder ging remmen in de bocht...toen kwam het paaltje wel dichtbij, maar gelukkig niet zoooo dichtbij!hihi! Volgens mij hebben niet veel mensen de sneeuw gezien wantde dag erna lag er niets meer en de vader van Rob geloofde ook niet dat het zo gesneeuwd had... nou vandaag heb ik van 13.00h tot nu achter de pc gezeten, om verslagen te maken!Weer zo'n verpestte zondag! maargoed!iedereen de groeten!!!

Stuur francis een email.

Ingezonden op: Monday, February 18th 2002 - 12:01:11 PM
Bericht van lieke: hallo allemaal! weer een lekkere vakantie achter de rug? ik wel! goed carnaval gevierd en heerlijk uitgerust. vandaag moet ik weer beginnen en ik heb gelijk vrijdag tentamen dus het wordt weer gelijk hard werken. maar ik heb in de vakantie een nieuwe kast gekocht (bij de ikea) voor op mijn kamertje dus ik ben nu bezig met een grote herinrichting en aan het kijken wat eruit moet, er moet natuurlijk wel eerst plaats gecreeerd worden. van studeren komt dus nog niet zoveel. ik ben trouwens nog niet gek geworden ofzo, voor degenen die dat wel zouden vermoeden. maar ik ga nu weer snel verder want nog heeeel veel te doen. grxxxs van lieke pee essje, zodra de fotoos van carnaval klaar zijn zal ik er een paar op de site zetten. doei!

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Thursday, February 14th 2002 - 12:52:48 PM
Bericht van Gustavo: beste mensen nog gelukkig nieuwjaar allemaal, ik vond het weer eens tijd worden voor een stukje tekst van mijn kant. zoals de meeste van jullie onderhand wel zullen doorhebben wordt ajax1 landskampioen en ajax2 bekerwinnaar! carnaval heb ik niet gevierd, ten eerst omdat ik er nix aan vind (zuipen op slechte muziek) en ten tweede omdat ik het veelste druk heb met andere dingen. ben druk met school en met judo, want in mei ga ik als het goed is op voor eerste dan (eindelijk!!!!) verder vind ik het tijd worden voor zomerreces want ik heb volgens mij last van burn out wat dat dan ook moge zijn in ieder geval wil ik ff rust. maar guus zijn er dan geen interressantere dingen waar je het over kan hebben, ja die zijn er wel maar het gaat er niet om of jullie het stukje leuk vinden het gaat erom dat ik wat kan typen! ik wil die cd van lord of the rings hebben daar staat zeer goede muziek op van enya verder wil ik de cd van rammstein (die nieuwe!) en oh nee me geld is op, gelukkig kan ik wel gratuito op internet jaja op de unie. ik denk dat ik hier ff blijf ik moet toch nog wat typen voor maandag, gaat over ijzerenvoorraadstelsel maar dat zal de meesten wel niet boeien.....mmmm zou ik er dan over doorgaan? neh toch maar niet misschien nog een weetje over geckos wisten jullie dat die beestjes heel hard kunnen bijten, sommige mensen houden ze als huisdieren maar tamme geckos bestaan eigenlijk niet, als je ze vanaf dat ze geboren worden zeg maar opvoedt kan je ze zo ver krijgen dat ze je niet bijten maar het zullen nooit dieren worden die je kan knuffelen of some shit like that zoals de chinezen zeggen. weten jullie ook waarom vissen zo slim zijn? omdat ze in scholen zwemmen. zit een beer in het bos te schijten komt er een konijntje langs vraagt die beer aan dat konijntje: "heb jij daar ook altijd zo'n last van dat die stront zo aan je vacht blijft kleven?" "nee" zegt dat konijntje, waarop de beer het konijntje pakt en er zijn kont mee afveegt! hahaha das lachen he. goed de king of jokes gaat nu weer aan het werk en wenst iedereen alvast een zalig pasen ..........ennuhhhh bedankt voor die bloemen! groeten gustavianus

Stuur Gustavo een email.

Ingezonden op: Saturday, February 9th 2002 - 06:26:16 PM
Bericht van francis: HEey familie! gaat iedereen ook carnaval vieren? Ik wel!!! Op de muziek na is het wel leuk!!Gister al in sittard geweest en in de koempel(maar dat zegt de meesten toch niets) en vanavond weer naar de koempelclub te brunssum!!!morgen ook nog werken en dan in het dorp feesten want morgen is de optocht! Maandag lekker met rob op vakantie en dan maar uitrusten he!!! Lieke viert de carnaval in Maastricht met vriendinnen!!! Dat wordt vast ook heel gezellig!!!!ik ga nu nog ff toch maar mijn nagels lakken, zal wel niet lukken want alles gaat mis!!! Tot na de vakantie!!!!groeten uit het zuiden!!!!

Stuur francis een email.

Ingezonden op: Thursday, January 31st 2002 - 01:53:07 PM
Bericht van bernadette: Lieve familie, ik had hetzelfde als Lieke, elke keer als ik wat verzend komt het er wel of niet op?. Inmiddels ook wat fam. over de vloer gehad. Tante Tonnie (on her way back of Assen) zou verder touren met Suus & Gijs, erg gezellig op de zondagochtend. Verder gisteren het goede bericht van ons nichtje Benita gehoord: een nichtje erbij.(Isa) als de berichtgevingen kloppen. En de dag nadert....... morgen 1 febr. de vlucht naar Australie, de zenuwen gieren mijn moeder door de keel, maar ze gaat.....nu maar mailen straks met die Aussi's.. tot schrijfs Bernadette

Stuur bernadette een email.

Ingezonden op: Wednesday, January 30th 2002 - 01:15:29 PM
Bericht van lieke: hallo, lekker geshopped met fransje. allebei een leuke jas gekocht en ik nog een rokje en een nieuw pianoboek en fracnis een trui, t-shirt, enz. en alles voor 50%. das wel lekker. gister voor het eerst mijn 'maatje' gezien. een hele leuke meid, maar ik heb nu beroepsgeheim dus ik mag verder niets over haar vertellen, hihi. tijd om te douchen want ik ben net uit m'n bed. ook doordeweeks moet je soms weekend houden das wel zo relaxed. tot snel. groetjes van lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Friday, January 25th 2002 - 12:14:17 PM
Bericht van lieke: hallo fams alles goed? het is weer weekend! jippie! morgen met francis winkelen in heerlen en lekker veel geld uitgeven (als er tenminste leuke kleren zijn). ik was verbaast dat mijn berichtje van na oud en nieuw erop stond, na het wel 4 keer opgestuurd te hebben heb ik toen de hoop opgegeven maar het is er dan toch nog opgekomen, schijnbaar een heel tijdje later. lucie, was een heel gaaf feesje, jammer dat we alweer zo vroeg naar huis moesten. dat komt ervan als je aan het eind van nederland woont. maar ja. ik ga nu maar even hier de flat opruimen en dan naar mijn ouders. heel veel grxxxxxxs van lieke ps. voor flipje: see u tonight!!

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Tuesday, January 22nd 2002 - 09:25:04 PM
Bericht van Jos Glaap: OK .Leuke foto's wereldwijd .T'is waar in Leuth sluiten ze de friettent en Wilton was op tv. i.v.m. darten bij een gesloten Tontje .Waar moet dat naar toe?In Leuth leek het me wel leuk.Knap van Wilton dat hij daar nog aan het darten is.Hier in Brummen gaat alles zijn gangetje ,laatst heb ik tante Zus en Ferdie gesignaleerd op een zuipje in Arnhem bij Lucy die 45jaar werd> 2.00 was het. Met pa gaat weer goed , hij heeft z'n eerste pilsje alweer op en boerekool met worst is favoriet! Ok beste Familie ik schrijf nog wel eens weer. Jos Glaap

Stuur Jos Glaap een email.

Ingezonden op: Tuesday, January 22nd 2002 - 07:02:19 PM
Bericht van francis: HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! is er soms een ramp gebeurd???of loopt onze computer achter? waar is iedereen??? ik hoop voor jullie dat jullie niet het'goede' voornemen hebben genomen om nooit meer iets hiernaartoe te sturen!!! nouja, ik hoop dat ik het nog wel hoor!!groetjes van Francis!!!

Stuur francis een email.

Ingezonden op: Monday, January 7th 2002 - 11:53:25 AM
Bericht van bernadette: Dag familie, ben even weggeweest. Maar we hebben dan ook een hele spannende maand achter. De trammelant begon al voor mijn verjaardag. (overigens nog bedank voor jullie felicitaties Titi & co). Misschien dat deze mail nu 2x komt, want verzenden lukt me nog steeds niet vlekkeloos. George zit nu in Dld. i.v.m. de uitzending van de Luchtmobielebrigade naar Kabul. Hij coordineert dit vanuit Dld. maar tot voor een week was niet duidelijk of hij zelf ook naar Kabul zou gaan, wat vreselijk zou zijn. Hij is nu in de weekenden thuis (ook met kerst en Oud & nieuw thuisgeweest gelukkig). Dit alles + het feit dat hij afgelopen jaar 24 weken verspreid is weggeweest, maakt dat G. buiten defensie aan het solliciteren is. Dus als iemand iets weet?. Voor de rest iedereen een hele goede start in 2002 gewenst en we do also hope on better times. groeten Bernadette

Stuur bernadette een email.

Ingezonden op: Monday, January 7th 2002 - 10:38:43 AM
Bericht van lieke: hallo familie allemaal nog een gelukkig nieuwjaar! hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad! ik had twee weken dus ik ben ook al heel lang niet meer op internet geweest en dus ook niet op de site. maar ik moet zeggen er is niet zo heel veel nieuws bij. maar iedereen had het natuurlijk druk met de kerstinkopen en laatste klusjes die af moesten voor de kerst (tentamens en verslagen). allemaal al de voornemens verbroken? daar ben ik namelijk een kei in. niet dat ik er zo veel had. want ze werken niet. dit jaar (deze maand) begin ik weer met een nieuw baantje voor erbij (mijn tweede bijbaantje, dus wie zegt nou dat studenten het niet druk hebben? ). in vijverdal, een psychiatrische inrichting hier in maastricht. ik ben eens benieuwd of het wat wordt want zeer veel ervaring heb ik nog niet met zo'n mensen. maar wel leerzaam natuurlijk al voor mijn verdere carriere! ik zal jullie op de hoogte houden over mijn eigen geestelijke toestand, misschien ben ik over een half jaar wel zelf gestoord (maar dan hopelijk wel prettig gestoord). ik heb vanmiddag weer mijn eerste college na de vakantie. eindelijk kan ik nu beginnen met mijn keuze blokken (ontwikkelingspsychologie, voor iedereen die het nog niet wist) lijkt me dus wel heel leuk. ik ga nu wel echt stoppen want ik moet nog heel veel doen. tot snel op de site! groetjes van lieke

Stuur lieke een email.

Ingezonden op: Monday, December 24th 2001 - 12:30:33 PM
Bericht van francis: Dag beste familie-leden!! ik ben een beetje stil geweest omdat ik SO week heb gehad en inkopen heb moeten doen voor de kerst afgelopen week!Vandaag de laatste dag om alsnog iets voor Rob te kopen, want hij denkt dat ik nog niks voor hem heb! (stiekem toch wel) en hij heeft nog niets voor mij, zegt hij...Hij is nu nog hard aan het werk bij de Konmar. Vanavond kan ik mijn kadoos gaan uitpakken, verder niet veel plannen voor de kerst. 2e kerstdag komt mijn oma, en verder zien we wel wat er gebeurd. Maar in ieder geval hoef ik niet te werken!!!JIPPIE! Nog ff reageren op een HEEL oud bericht, maar ik las het dus vandaag pas,. over het reis gedoe. leuk idee!!Ik ben van plan om nog wel wat reisjes te maken dus... En ik wil altijd mijn verhaal kwijt! hihi!en mijn fotoos!! maar ik wil iedereen heeeeeeeeeeeeele fijne kerstdagen wensen, (bij ons is het al wit!+glad)en natuurlijk een goede roetsj!!!(een goede jaarwisseling voor de niet-limburgers!)vele groeten van Francis, ik ga nu echt anders mis ik de bus!!!

Stuur francis een email.

Ingezonden op: Wednesday, December 19th 2001 - 07:35:01 PM
Bericht van Patricia : hallo iedereen en wederom Bernadette in het bijzonder. Want deze inmiddels superuser number one, is vandaag jarig! Meid, van harte proficiat en een dikke zoen van je nicht en co uit Arnhem. xxx

Stuur Patricia een email.

Ingezonden op: Tuesday, December 18th 2001 - 09:01:24 PM
Bericht van Jeffrey: Hallo iedereen en Bernadette in het bijzonder.

Zo heeft ieder verhaal een eind, zo ook mijn prullenbak en het verhaal over de prullenbak, maar ja, ik krijg er een hoop voor terug. In deze dagen voor de kerst zal je wat vaker consessies moeten maken.

Wat is het toch stil hier op de site en waar zijn de bijna dagelijkse updates van de familie Boersma uit Limburg? En die wilde kermis verhalen heb ik ook gemist. Binnenkort krijgen we in ieder geval een geweldig reisverhaal van twee Australie gangers hier op de site om wat leven in de brouwerij te gooien. Ben benieuwd naar de foto´s en MPEGjes van Gijs. Dus doe jullie best.

Om de nieuwsgierigen een kijkje te geven in de woonkamer van ons, we zitten nu gezellig op onze fantastische bank naast de kerstboom tv (Ally McBeal) te kijken.

Groetjes uit Arnhem en een gezegend kerstfeest.

Stuur Jeffrey een email.

Ingezonden op: Monday, December 10th 2001 - 03:27:53 PM
Bericht van bernadette: test of dit er straks staat

Stuur bernadette een email.

Ingezonden op: Monday, December 10th 2001 - 03:24:29 PM
Bericht van Bernadette: Ha, ik vind die prullenbakkenstory een ware soap worden. Het is toch niet waar dat een mooiere "..." van Jeffrey het nu al gaat opgeven tegenover een vies grijs ding van Titi? Wordt dit aub vervolgd. Kijk er hoeft nu niet meteen een echt Touch-bin (die ik zelf al jaren wil) of een nog sjiekere Push-up tegenover te staan. Maar een vies ding kan toch gewoon weg, voor elk netter onderhouden ander exemplaar. Gaat Jeff deze strijd nogmaals aan...en zal titi zwichten.... en meer van hun samenwoonperikelen volgende week op deze site....read it!! Overigens kan mijn moeder nu pinnen, schijnt ze in Melbourne te moeten kunnen...(daar hebben ze ook banken Mam, waar je cash dollars kunt halen!) Het wordt nu inmiddels een beetje spannend voor haar om DE WERELDREIS aan te gaan. Het fornuisje (heftig schoongelikt door bovengenoemd soap-duo) staat weer te wachten op de zolder in Leuth voor nieuwe kamerbewoners.(Meld u aan!)1 kast verplaatst las ik. 1 tafel + stoelen + salontafeltje (lelijker dan welke prullenbak dan ook), gaan de mozartstraat verlaten. Nu nog gaaaaaaave meubels op die plek retour!. Zo weer verder aan de fax tbv werk. Welkom back Suus en Gijs. Ben heel beniewd, ook naar de fam. verhalen en bushtochten etc. groeten Bernadette

Stuur Bernadette een email.

Ingezonden op: Tuesday, December 4th 2001 - 09:58:28 AM
Bericht van Jeffrey: Hallo iedereen!

Even ter verduidelijking en dit is de laatste keer dat de prullenbakken discussie gehouden zal worden:
MIJN prullenbak heeft de strijd verloren om een plaats te krijgen in onze keuken! Die van Patricia staat er nog. Dus geen illusies over een vieze vuilnisbak die al weg is, want hij staat er nog.

Fijne Sinterklaas voor idereen!

Groeten, Jeffrey.

Stuur Jeffrey een email.

Ingezonden op: Sunday, December 2nd 2001 - 01:52:45 PM
Bericht van Patricia: Hallo, nog even een berichtje voor de familie en speciaal voor Suus en Gijs. Ja, de kast was een waar project. Ik kan je ook niet navertellen hoe we dat monster de trap op hebben gekregen, want ik was gewoon misselijk en compleet van de wereld. ´s is zondagmiddag hier in Arnhem en heel Arnhem & omgeving doet weer hard zijn best met Sinterklaas geshop. Mijn lief staat in de keuken zijn niet te versmaden sotto (zeer gevulde Indonesische kippesoep) voor te bereiden voor wat etertjes vanavond. Ja, een zeer vredig tafereeltje hier in huize Wolf+Gaasendam. Ja, George Harrison is inderdaad overleden aan keelkanker afgelopen vrijdag. Ik denk dat Bernadette & George je hier nog wel meer over willen berichten als echte diehard beatle fans. Hoe laat komen jullie trouwens aan op zondag? Ik baal er nu al van dat ik de auto weer kwijt ben, wat een lekker racemonster is het toch. Maar als de presentatie bij SAP (tweede ronde) goed gaat, heb ik zo weer mijn eigen bolide, ha ha. Zo, we gaan ff wat decoren in het huis, lijstje op hangen etc. tot de volgende keer maar weer. take care everybody!

Stuur Patricia een email.

Ingezonden op: Friday, November 30th 2001 - 04:00:49 PM
Bericht van Suzanne & Gijs: Hello there, he, wat fantastisch dat jullie (Jeff & Patries) de kast hebben meegenomen, ben zeer benieuwd hoe jullie dit hebben aangepakt, het is nl. nogal een onding om te vervoeren. 1-meter boot weg, heel goed dat dit ook in het draaiboek zat. De prullenbakdiscussie ben ik zeer benieuwd naar, maar dat vieze grijze ding van Patries is dus weg, als ik het goed begrijp......lijkt me een vooruitgang in JULLIE keuken! Het is hier inmiddels 2 uur 's nachts en ik heb een borreltje op, het typen gaat me erg langzaam af, maar ik kom toch thuis in ons hotel, vol verwachting of er weer wat op de site staat.... en ja, er staat wat op!! Reisverslagen van onze onze vakantie zijn misschien maar leuk voor 3 mensen, maar we zetten ze graag op de site. Dettie, ik heb gewoon zo'n gratis provider thuis, freeler, en daar heb ik bijna nooit problemen mee, anders moet je gewoon xs4all nemen, hadden wij vroeger. Het is wel leuk om met je moeder te gaan, maar eerlijk gezegd denk ik dat het leuker is om met George te gaan, als je toch een keer gaat. btw, ik hoorde net in een taxi dat George Harrison dood is, kan iemand mij bevestigen dat dit waar is? Anyway, morgen vertrekken we vanuit Sydney met onze mini campervan naar Melbourne, en dan over een week terug.......weer werken.. maar ook ...iedereen weer zien, an daar heb ik heeeel erg veel zin in. Grussen, Suus & Gijs

Stuur Suzanne & Gijs een email.

Ingezonden op: Wednesday, November 28th 2001 - 08:56:31 PM
Bericht van bernadette: Zo alle mensen, snel even wat woorden uit Elst. Ik hoorde vandaag dat hetnet slecht is en dat klopt ook. Ik zit een klein weekje alleen en ik kan 's avonds op dit tijdstip nooit het net op. (wordt er meteen afgegooid) of krijg uberhaupt geen verbinding, Erg frustrerend. Toch maar switchen van provider. Ik overweeg ook ISDN, maar toen hoorde ik weer, dat dat niet slechts die 200,- is waar de KPN nu mee reclame maakt, maar de rest.... Kortom armoe troef bij mij op het net. Dus dit was het, want misschien is het straks toch weggegooid. Veel plezier en de rest.. Sanne & Gijs, hopelijk genieten jullie immens daar. Mijn moeder heeft mij nog mee proberen te lokken en ik heb ook 2 weken lopen nadenken erover, maar het is op allerlei fronten niet haalbaar. Hope op better times. groeten Bernadette

Stuur bernadette een email.

Ingezonden op: Tuesday, November 27th 2001 - 01:20:41 PM
Homepage URL: http://uk.geocities.com/vaneckreunie
Bericht van Jeffrey: Hallo iedereen en Suus en Gijs in Australie in het bijzonder!

We zijn jullie (Suus en Gijs) niet vergeten hoor!
Wat leuk dat de site goed bevalt daar en dat jullie er wat aan hebben om het te laten zien. Goed om te weten. Blijven jullie nou 2 weken in Chutney of trekken jullie nog door verder naar het zuiden en hebben het boottochtje al gemaakt naar die eilandjes waar jullie het over hadden? Ben zeer benieuwd naar de verhalen.

Na alle geruchten over de prullenbak (breeduit besproken op de verjaardag van Eefke), hier het resultaat van de verhuizing:
Patries heeft zich goed aan mijn strakke draaiboek gehouden en mijn prullenbak heeft de strijd verloren: mag dus niet geplaatst worden in onze keuken, daarentegen heeft 1 van Patricia's rode oncomfortabele stoeltjes de flat moeten verlaten. Goeie deal! De kast is heelhuids overgekomen en bij jullie thuis in Amsterdam zitten de ruiten van de keuken (na het slepen van de kast omhoog) er nog in. Gijs, het veiligstellen van je boot aan de muur voordat de kast de trap op werd getild, was ook onderdeel van het draaiboek.

Wat een goed idee om de foto's van jullie vakantie snel op de site te zetten zodra jullie weer thuis zijn op 9 december. Weet je al hoe het moet?

Idee:

Lijkt het jullie een goed idee om deze site een extra boost te geven door jullie reisverhalen en of reisverslagen met foto's en linkjes naar plekken waar jullie zijn geweest op de site te publiceren? Niet in de vorm van ons Foto album, maar informatief zoals je dat op die andere professionele sites ziet. Eea kan een goede aanzet zijn om andere reisverslagen te plaatsen van andere familieleden, al gaat het maar om een weekendje Praag (Francis) of Berlijn (wij dus). Dus, Suus en Gijs mogen de pilot starten. Ook leuk voor Gijs de cameraman om MPEGjes in te sturen.

Aldus, nog veel plezier in Australie, ik drink mijn warme Cup a Soup op en ik ga weer doen alsof ik het druk heb!

Groeten, Jeffrey.
Daaaaaaaaaaaaaaaag!

Stuur Jeffrey een email.

Ingezonden op: Tuesday, November 27th 2001 - 12:18:28 PM
Bericht van Suzanne & Gijs: Hi guys, ik denk, ik kijk nog eens in het gastenboek, maar niets, helemaal niets, na mijn berichtje! Bernadette en Francis, waar blijven jullie nou? Inmiddels in Sydney beland en totaal het besef van tijd kwijtgeraakt. En we hebben bijna nog 2 weken! Heerlijk, ik ben nog nooit zo lang op vakantie geweest. No worries, mate, zoals ze hier zeggen. Nighty night, ik ga tukken. Groetjes, suus

Stuur Suzanne & Gijs een email.

Ingezonden op: Friday, November 23rd 2001 - 12:11:37 PM
Bericht van Suzanne en Gijs : Hallo allemaal, even een berichtje uit Hervey Beach, Queensland, waar we morgenochtend vroeg naar Fraser Island vertrekken. Het is echt een geweldige vakantie, en wat een relaxte mensen hier allemaal. Ik heb samen met ome Wim en tante Vicky de heel site bekeken, alle foto's van de reunie en de stamboom. Dus Jeffrey, doorgaan, want je werk wordrt echt gewaardeerd. Dettie, gefeliciteerd met je kleine meisje. Leuk om op de website te lezen dat mijn moeder bij jou was en dat er blijkbaar prullenbakken discussies bij de fresh samenwoners zijn, ha ha! Maar zoals ome Wim zou zeggen, "When are you going to make an honest woman out of her?" Het is hier echt super, heel afwisselend, foto's worden snel op de site gezet als we weer thuis zijn op 9 december. Tries, is het nog gelukt met die bruine kast. En kom jij 's ochtends vroeg met ed auto naar A'dam want wij gaan meteen op die zondag een kerstboom halen. Misschien kunnen pappa en mamma ook wel meteen komen, kan jij met hun mee terug rijden en kan pappa miscchien de spullen van Herman meenemen? Anyway, zoals je hoort ben ik nog wel met het homefront bezig. Veel liefs allemaal, Suus & Gijs

Stuur Suzanne en Gijs een email.

Ingezonden op: Thursday, November 22nd 2001 - 04:35:06 PM
Bericht van Bernadette: Zo even 10 dagen niet gekeken en the world has moved op velerlei manieren. Eindelijk Aussi bericht van Ome Wim, met dank aan Suus & Gijs. Inderdaad nieuwe berichten met veel nieuws weer en Jeff goed werk verricht. Hoe is het wonen bij Titi, hebben jullie al prullenbakken uitgewisseld. (hihi/ ik zeg meer HaHa). Is wel ultiem relatiegenot/geluk; een prullenbakkendiscussie. Dan halen jullie de 40 jaar wel!! En ik kan het ondertussen weten. (volgend jaar 12 1/2 jaar getrouwd en 40 en 100 met het gezin) Misschien voor insiders (niet de heeeeeeeeele familie) toch een feestje waard nicht?) Afgelopen dinsdag is Eefke-puk 3 geworden en tante Tonnie was met oma meegekomen op de fiets.Erg gezellig. Af en toe een echt "van Eck-sfeertje" met veel geschreeuw en weinig zinnigs. Pijn aan mijn arm dus stop weer even. Vrijdag therapie, dan horen jullie meer Erbarmelijk weer hier in Nijmegen

Stuur Bernadette een email.

Ingezonden op: Thursday, November 22nd 2001 - 02:57:13 PM
Homepage URL: http://uk.geocities.com/vaneckreunie
Bericht van Webmaster: Hallo!

Schrik niet, de berichten zijn niet verwijderd, maar even ondergebracht in een andere pagina. De reden hiervoor is dat er maar 150 berichten bewaard mogen worden. Om wat ruimte te maken heb ik dus een lokale copie gemaakt van alle reeds bestaande berichten. Om deze te lezen, ga dan terug naar het gastenboek menu en maak daar je keuze.

Nu kunnen er voorlopig weer 150 verse berichten bij.

Groeten, Jeffrey

Stuur Webmaster een email.