Taylor keuring.bmp (41078 bytes)
* Slecht
** Matig
*** Goed
**** Zeer goed
***** Uitstekend

Beste Joop,

Wij hebben de aangemelde site: http://home.hccnet.nl/jj.pison/ bekeken, en keuren de site goed. Uitleg over de sterretjes is te vinden op Taylor's keurstation onder de link 'spelregels'

Eerste indruk: ***

De eerste indruk van de site is goed. De maker moet oppassen dat er op de pagina's niet teveel plaatjes komen te staan, dat maakt het scrollen van de site moeilijker, het beeld gaat dan bibberen wat weer heel irriterend gaat worden voor de bezoekers.

De inhoud: ***

De inhoud is goed. Er staan voldoende linken op de pagina, en de bezoekers hebben genoeg te lezen. Het is jammer dat de maker voor verschillende achtergronden heeft gekozen, dit maakt de site te druk. Maar dat is een kwestie van smaken verschillen. Als alle achtergronden van frames gelijk zijn is het een geheel, en komt het de site netter over. De teksten zijn op sommige pagina's te lang, we krijgen een onderscroll bij een resolutie van 1024 x 768, dus als de bezoekers een resolutie hebben van 800 x 600 is het heel vervelend om steeds met de onderscrol te schuiven.

Navigatie: ****

De navigatie is zeer goed. Alle linken staan netjes in een frame zodat het zoeken naar linken hier overbodig is. Prima gedaan!

Plaatjes: ***

Alle plaatjes doen het op de E-mail rol.gif na, daar zou even naar gekeken moeten worden.

Het geheel: ***

Het geheel is een leuke pagina waar veel energie in gestoken is. Hier en daar zou er nog wat aan veranderd kunnen worden om de site nog aantrekkelijker te kunnen maken.

Met vriendelijke groeten: het team van Taylor’s keurstation


Voorheen: http://www.keurstation.nl