|
|
|
Chinese tomatensoep
Bron: Smulweb; afkomstig van de homepage van smulhoek
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
10-20 minuten
Ingrediënten:
1 pot kippebouillon met kippenvlees, 1 liter water, 1 kippenbouillonblokje, 1 groot blikje tomatenpuree, 6 el appelmoes, 4 el suiker, 1 el ketjap, snufje 5kruidenmix, 1 theelepel djahé, peper, 1 eetlepel aardappelzetmeel.
Bereidingswijze:
Doe het water, kippenbouillon en het bouillonblokje in een soeppan en breng dit aan de kook. Zet het vuur zachter en voeg de andere ingrediënten toe, behalve aardappelzetmeel, en breng dit aan de kook. Doe een scheutje water bij het aardappelzetmeel, roeren en aan de soep toevoegen en blijven roeren tot het een beetje dikker is geworden.
Terug naar receptenpagina |
|