Zalm-rauwkostsalade
Een heerlijke salade, die niet alleen als maaltijdsalade gegeten kan worden, maar het ook goed doet als buffetgerecht. Bron: Allerhande. Kcal p.p.: 430
Aantal personen:
2
Bereidingstijd:
10-20 minuten
Ingrediënten:
1 blikje roze zalm (netto gewicht 210 g); 2 augurken; bakje koolmix-rauwkost (inh. 150 g); 5 el kerriesaus (fles); 4 sneetjes wit casinobrood.
Voorbereiding:
Let op: moet 1 dag van tevoren, want dan is de salade op z'n lekkerst. In zeef zalm laten uitlekken. Graatjes en velletjes verwijderen. Augurken fijnsnipperen. In kom doen: zalm, augurk, rauwkostsalade en kerriesaus. Door elkaar scheppen. Afgedekt in koelkast 12 uur laten intrekken.
Bereidingswijze:
Sneetjes brood roosteren. Halveren. In slaschaal salade scheppen. Brood erbij geven.
Terug naar receptenpagina |