logo-tftje-30-jaar.jpg
vada_logo.jpg
 


’t Taftje

anno 1984

Nieuwsbrief Vada ’t Taftje

21 april 2015

 

Pieter van Veen benoemd tot erelid van Vada

 

Waarde Taftisten,

Op maandagavond 20 april 2015 heeft het bestuur van Vada tijdens de Algemene Ledenvergadering het voorstel gedaan om Pieter van Veen te benoemen tot erelid van Vada. Dit voorstel werd met luid applaus door de vergadering goedgekeurd.

 

Dit vond plaats aan het begin van de vergadering toen Pieter er nog niet was. Hij kwam pas later op deze vergadering en mocht daar een vlammend verhaal houden over de Club van 50.

Na afloop van zijn presentatie werd Pieter tot zijn verbazing toegesproken door op dat moment ex-voorzitter Egbert Egberts. Die vertelde Pieter dat hij wellicht dacht dat hij in december zijn lidmaatschap had opgezegd, maar dat was niet het geval. Pieter was nog steeds lid van Vada en Egbert kon hem nu vertellen dat de vergadering hem deze avond had benoemd tot erelid van onze vereniging.

 

Met daarbij de volgende argumenten: Pieter is een Vada-lid met een uitgesproken mening, niet bang voor discussies en een echte verenigingsman. Bij vele activiteiten die op en door de vereniging werden georganiseerd, bij alle besluiten die in de loop der jaren genomen moesten worden, leverde Pieter zijn bijdrage, waarbij altijd het belang van de WSV Vada bovenaan stond. Vada als centrum van de watersport in Wageningen. Pieter is altijd bereid om mee te denken over de diverse problemen waar we als vereniging mee te maken hebben, en helpt zoeken naar reële oplossingen.

 

Hij heeft een zeer positieve en openhartige manier van communiceren, en daarmee is hij een persoon die heel goed is staat was en is, om mensen binnen Vada te verbinden.

 

Eind 2014 had Pieter om een aantal zeer praktische redenen besloten Vada te verlaten en te gaan roeien bij Hemus. Een rationeel maar zeer pijnlijk besluit, want heel diep in zijn hart hoort Pieter gewoon bij Vada, en het deed hem toen enorm veel verdriet om ons te moeten verlaten.

 

Pieter, welkom terug bij Vada.

En uiteraard, welkom terug bij ’t Taftje.

 

 

Norbert