logo-tftje-30-jaar.jpg
vada_logo.jpg
 


’t Taftje 1984 - 2014

Nieuwsbrief Vada ’t Taftje – 30 jaar

5 mei 2014

Jubileumroeitocht ’t Taftje

Weekend van 20 en 21 september

 

 

Waarde Taftisten,

Het jubileum comité nodigt juliie uit voor een onvergetelijke roeitocht over de Hollandse IJssel en de Reeuwijkse Plassen op 20en 21 september. Het programma is globaal als volgt;

 

- 20 sept om 09.00u ontbijt in hetrestaurant van jachthaven 'Marnemoende' te IJsselstein; http://www.marnemoende.nl/

Daarna inschepen en roeien naar 't westen, via Oudewater naar Gouda. Door Gouda heen (schutten vóór 17.00u) naar de Reeuwijkse Plassen waar we welkom zijn in het clubhuis van deroei- en zeilvereniging Gouda, aan de 's Gravenbroekse plas; http://www.roeienzeil.nl/roeien/algemene-informatie/, om daar de blonde spa en biefstukken te gaan nuttigen. Overnachting in Gouda, of aan de plas.

 

- 21 september 09.00u rustig ontbijt aan de plas en daarna inschepen voor een toertocht over de Reeuwijkse plassen tot 16.00u. Bij terugkomst op de Roei- & Zeilvereniging zullen we de boten afriggeren en opladen. Daarna de welbekende blonde spa enwellicht biefstukken (of wat anders), zodat we nog enigszins op tijd terug kunnen gaan.

 

En nu maar hopen dat Theo met zijn accordeon onze liederenkan begeleiden, zodat de Roei- en Zeilvereniging een onvergetelijke herinnering zal overhouden aan VADA Taftje!

 

Voor de reserveringen is het noodzakelijk dat jullie je tijdig, vóór 16 mei afmelden bij mij. We kunnen daarna ook aangeven wat de kosten zullen zijn. Veel zal het niet worden, want het gaat om één overnachting en de dagelijkse kost. Mocht iemand zich hier toch zorgen over maken, neem dan contact op met onze onvolprezen penningmeester. Die heeft altijd wel een oplossing in petto.

 

Eigen- en botenvervoer ,het op- en afladen zullen we nog nader in gaan plannen.

 

Met Bak- & Stuurboord groet,

 

Maarten

mede namens het jubileum committee, Dick, Geurt, Fred en Pieter