Vada ‘t Taftje, sept. 2006

 

 

’t Taftje bezoekt Leiden

en krijgt 2 nieuwe Leden van Verdienste

 

 

 

 

Foto’s van Norbert Lourijsen >>>>

 

Foto’s van Rob Nout >>>>

 

Foto’s van Fred Cornelissen >>>>

 

Roeiploeg ’t Taftje heeft afgelopen zaterdag 9 september 2006 weer haar jaarlijkse uitstapje gemaakt. Volgens haar traditie gingen dit jaar ook weer de partners mee. Er werd koers gezet richting Leiden.

De organisatoren Rob Nout en Stephan Mees ten Oever hadden een prachtig programma in elkaar gezet. En met een stralende zon erbij werd het een fantastische dag.

Begonnen werd met koffie en appeltaart in stadscafe van der Werff. Daar werden 2 groepen gemaakt en elke groep maakte onder leiding van een gids een wandeling door de stad. Leiden staat dit jaar in het teken van Rembrandt; 400 jaar geleden werd Rembrandt in Leiden geboren. Tevens was het Open Munumentendag zodat een groot aantal gebouwen open waren die normaliter niet te bezoeken zijn. Er kon niet anders geconcludeerd worden dan dat Leiden een prachtige stad is.

Na de wandeling kon de ploeg even op adem komen onder het genot van wat Engelse bieren in de Engelse pub.

Vervolgens ging het gezelschap gauw door naar het stedelijk museum de Lakenhal. Daarna volgde een rondvaart in een open sloep door de stad. Vanaf het water oogt Leiden nog veel mooier dan vanaf het land. Uiteindelijk werd aangelegd bij een Italiaans restaurant waar de ploeg de rest van de avond verwend werd met een overvloed aan heerlijke gerechten en grote flessen wijn.

Aan het eind van de avond werden de organisatoren door voorzitter Norbert Lourijsen nog eens extra in het zonnetje gezet. Als dank voor het perfecte organisatie werden zij officieel benoemd tot Lid van Verdienste van ´t Taftje. En kregen ze uiteraard het daarbij behorende shirt uitgereikt.

 

taftje_rob_en_stephan_lvv_092006

 

Stephan Mees ten Oever en Rob Nout

 

 

Foto’s

Hieronder staan een 3-tal links om de foto’s van Norbert, Rob en Fred te bekijken.

 

Foto’s van Norbert Lourijsen >>>>

 

Foto’s van Rob Nout >>>>

 

Foto’s van Fred Cornelissen >>>>