Welkom bij Allzebra.tk!


Hier vind je een hoop over zebra's, zoals hun levenswijze, hun eten, vijanden en meer. Ook kun je hier zebra's in het nieuws vinden en kun je leuke spelletjes doen.

Ik heb deze website gemaakt, omdat ik zebra's erg mooie dieren vind. Ook is op internet weinig over zebra's in het Nederlands te vinden. De informatie van mijn site mag gebruikt worden bij spreekbeurten, projecten en andere dingen, maar dan wil ik wel dat je mijn site als bron vermeld. Het adres is www.allzebra.tk

Mijn teksten mag je niet op je eigen site gebruiken, je mag natuurlijk wel linken naar mijn site. Dan kunnen bezoekers gewoon mijn teksten lezen. Deze button mag je gebruiken, maar ik zou graag willen dat je de button niet direct-linkt (sla hem op op je eigen server).

Over het algemeen zijn zebra niet te temmen en zijn ze familie van de paarden en de ezels. Het zijn ook hoefdieren net zoals de paarden. Ze leven in Afrika op verschillende plekken.
De echte wetenschappelijke naam van de zebra is Equus. Er zijn vele verschillende soorten zebra's en die ook op mijn site staan. Kijk en lees maar wat rond
Ik probeer nu elke keer wat bij te zetten dus kom gerust nog een keertje kijken dan heb ik misschien wat bijgemaakt.
De vernieuwde site is online gegaan vanaf Woensdag 15 maart 2006.

De laatste update is geweest op dinsdag 27 februari 2007

Groetjes,
Saskia