Zend en ontvangst antennes PPRO in Oosterbeek een zelfgebouwde J-Stick en een maan dipool voor de ontvangst van b.v het nieuws. Met een bereik tot ver buiten Gelderland. Daarvoor hadden wij verschillende zenders van een buizen zender in mono met 10 watt aan vermogen (eerste zender) tot een mooie pll stereo zender met BLX eindtrap die maar liefst 180 watt vermogen in de lucht slingerde. Voor die tijd een behoorlijk vermogen. Deze zender werd gebouwd en onderhouden door onze eigen technische vrienden, en die hadden er echt verstand van.


 

 

Hier komt een hoofdstuk over het roemruchtige radio gedeelte die wij ook een paar jaar hebben beoefend. PPRO FM (Power Planet Radio Omroep) Piek-Fijn FM kerstradio. En de avonden die we met de PPRO drive-in show deden. Waaronder jingles en oude fragmenten.


 


Hieronder vast een voorbeeld van een ooit door mij ingesproken jingle (voor de gein).Wel met wat hoge tonen in het begin maar is ook een heel oud fragment.


Hier is die dan de allereerste studio van de Power Planet Radio Omroep (PPRO) in Oosterbeek in het jaar 1987.


 

Hierboven onze zeer bekende begin en eind tune die wij bij de radio en drive-in show gebruikte de luisteraars herkende ons direct aan dit nummer.


 

Altijd FEEST met de DJ's van de PPRO drive-in show. Met mooie namen als John van Slooten (ik zelf dus op de foto), Frederik de Grote, Remco van Dijk, Ralph Stein en andere DJ's.