Wij kunnen U van harte ons appartement en ons huis in Spanje aanbevelen!

Zie ook BRIDGE OP DE CAMPING Lucenay L'Evèque in de franse MORVAN!

 

Te huur in Spanje


In Altea la Vella tegen de berg ‘Bernia' ligt het appartementencomplex Altea la Nova. Dit complex is onder architektuur gebouwd en bestaat uit luxe appartenmenten, waarvan wij er één te huur aanbieden.

6 Persoons Appartement

Met een groot terras, de gehele dag op de zon en een schitterend uitzicht op zee. Het appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote keuken met bijkeuken, grote huiskamer en een prachtig terras van 50m2.
Grote TV. met sateliet dus alle Nederlandse zenders, afwasmachine, wasautomaat, oven, magnetron, CD speler, airco, kluis, ligstoelen en ligbedden op het terras.

Het complex bezit twee prachtige zwembaden met verschillende niveau's. In de overdekte parkeergarage heeft U twee eigen plekjes voor uw auto en vanuit de parkeergarage kunt U per lift naar de eerste etage en stapt U praktisch voor de deur van het appartement uit.

Het appartement ligt ongeveer 3,5 km van zee en Altea. Hartje Benidorm is ongeveer 15 km. In Benidorm en omgeving kunt U vanaf begin september tot eind april op veel plaatsen Bridgen, Golfen, Tennissen en wandelen. Alle Nederlandstalige info vind U in weekblad de "Hallo" of het gratis verspreide "De Week" aan de Costa Blanca ook een weekblad. Hierin kunt U precies lezen waar en wanneer U kunt bridgen, Golfen,Tennissen, Wandelen, Restaurants, enz. Alle bridgeclubs zij vrij toegankelijk voor iedereen. In de zomer kunt U terecht bij de Internationale Bridgeclub in Hotel Kaktus in Albir.

Op 5 minuten afstand is een 9 holes Golfbaan 'Don Cayo' en in de omgeving zijn nog diverse andere golfbanen. Even buiten Benidorm vindt U Terra Mittica, een schitterend Thema-atractiepark met Egypte, Griekenland, Rome enz, waar U minstens een dag kunt verblijven. In alle dorpen rond- en in Benidorm zijn vele markten. Overal kunt U vrij voordelig eten in een van de vele gezellige restaurantjes.

De hele winter is het ‘meestal' mooi weer. In de winter kunt U in Altea ongeveer het klimaat verwachten, wat in Nederland in het voorjaar gebruikelijk is. Kortom wij kunnen U ons appartement van harte aanbevelen. Zie foto's

Info: Hetty&Rein Smit-Hertog Tel: Spanje 0034 966865375 of mob:0034 657440217

E-mail: hettyenrein@telefonica.net

Momenteel wonen wij in ons vrijstaande huis "La Bandera" in Albir. Dit huis willen wij alleen in de maanden mei, juni, juli , augustus en september verhuren. Het huis is gelegen in de Siërra Helada, aan de rand van het bos in een rustige straat op 1 Km. van het centrum van Albir, de boulevard en het strand.

Albir is een dorp aan zee met een zand en een kiezelstrand. Het heeft vele restaurantjes, koffietentjes, winkels, hotels, een leuke strandboulevard en verder alles wat U maar wenst voor een gezellige vakantie. Op 5 km. afstand vindt U het bruisende Benidorm. Naar kunstenaarsdorp Altea kunt U via de boulevard lopen (2km.)

Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken, een klein zwembad, een grote serre (overdekt terras), een barbecueplaats, vele gezellige zitjes om en op het huis en in de tuin en een afgesloten garage. Er zijn slaapplaatsen voor 6 personen.

Ook dit huis kunnen wij U van harte aanbevelen. Zie foto's

info: Hetty en Rein Smit-Hertog, NL. tel. Spanje 0034 9 6686 5375. mob: 0034 657440217

E-mail: hettyenrein@telefonica.net

 

BRIDGEN op de Camping in LUCENAY L'EVEQUE

van 3 juli tot 31 juli 2010

Beste Bridgevriendinnen en Bridgevrienden.

Ook nu hebben wij weer plannen gemaakt voor de komende Zomer. Net zoals vorig jaar gaan wij de Camping in Lucenay L'Evèque bevolken met Bridgers uit alle windstreken. Alles onder leiding van de bezielende campingbeheerster Catharine. Het Franse volk laat het op deze camping massaal afweten zodat we doorgaans het rijk alleen hebben voor de bridgers.

Voor het Bridgen 's-Avonds hebben wij alweer een nieuwe Feesttent (10 x 5 mtr). Deze mag ook dit jaar weer op de Camping geplaatst worden. De benodigde tafels en stoelen zijn aangeschaft, en na afloop mogen wij die bij Ben Analbers in de schuur opslaan.

Diegenen die zelf een caravan of tent hebben komen gezellig op de Camping staan en mensen, die niet willen of kunnen kamperen hebben de mogelijkheid om Chambre D'Hôte bespreken in het dorp, bij de Fam. van Vlaanderen Ëcole des Soeurs” of in hotel La Roseraie van Barbara van Stek en Hans van Braak. Naast hotelkamers is er ook een "Gite" te huur bij Barbara en Hans. Ik ben overigens wel bang, dat er tijdig geboekt moet worden voor de Chambre d'Hôtes, maar indien alles vol is in Lucenay, dan weten wij ook nog wel een mogelijkheid in "Chissey en Morvan".

Net zoals op La Bannière gaan wij er natuurlijk ook weer voor zorgen, dat er gewandeld, getennist en gejeuxdebouled kan worden. Verder zorgen wij ervoor, dat er 's-avonds een kopje koffie/thee, een drankje en een knabbeltje aanwezig is en de kaarten geschud kunnen worden.

Wij rekenen op een grote opkomst en beloven U er weer een gezellige boel van te maken.

Neem gerust Uw Bridgevriendinnen en Bridgevrienden mee.

Hartelijke Groeten van Rein en Hetty.

E-mail: hettyenrein@telefonica.net 0034 9 6686 5375

http://camping.bourgogne-morvan.com of camping@bourgogne-morvan.com Tel. 0033 38582 6186

Chambre d'Hôte www.kooklogies.nl E-mail JOKEVLA@wanadoo.fr Tel. 0033 38582 6288

La Roseraie, Barbara van Stek en Hans van Braak, tel. 0033385826895, info@laroseraie.nl Website: www.laroseraie.nl