Ik ben Liedeke en zoals je al op de homepage hebt kunnen lezen, maak ik dus spiegeltjes naar aanleiding van o.a. geboortekaartjes. In 1993 heb ik dit voor het eerst gedaan toen er een buurmeisje werd geboren.

18 juli 2005 is m'n dochter, Sascha, geboren en zij moest natuurlijk ook een spiegeltje krijgen. In mijn omgeving werd de één na de ander moeder, dus ik kon heel wat spiegeltjes maken.

Ik heb het lekker druk met Sascha. Fijn freubelen met fimoklei is dan een welkome afwisseling, even in alle rust, geconcentreerd hobby-en met als resultaat ook andere blije ouders.

Toen ontstond het idee om ook anderen in de gelegenheid te stellen zo'n persoonlijk kraamcadeau te kunnen geven. En hoe breng je mensen tegenwoordig het makkelijkst van deze mogelijkheid op de hoogte? Via internet! Dus heb ik Remco, m'n man, gevraagd een internetsite voor me te maken. www.CREAMUIS.nl dus!
Muis omdat ik de tekening van Sascha's geboortekaartje (beschuit met muisjes) een leuk logo vormde voor een aangelegenheid die met geboorte te maken heeft en crea, ach dat was simpel, dat ben ik.  Ik ben eigenlijk altijd wel bezig.

Benieuwd naar mijn andere creatieve uitspattingen? Klik dan hier.