Plakboek 2000 t/m 2002

Juni 2002 -

Mei 2002 - Volgens mij is onze gitarist Wout Teeuw op een zondag geboren. Eerst een tripje naar Rome, dan wint meneer een tripje naar Venetie, vervolgens wint hij een prijsvraag van maandblad "Gitarist" en  krijgt dus een hagelnieuwe Peavy en een mooi interview in de juni oplage.Tot overmaat van geluk wordt hem ook nog gevraagd om tijdens een door de yesfanclub georganiseerde masterclass met zijn idool Steve Howe(YES) op het podium te staan !!!

Meer info over Wout Teeuw en Steve Howe op http://www.yesfocus.org

April 2002 - We hebben besloten om met de muzikanten van het "PW" feest door te gaan en een band te formeren. Another Fine Mess is een feit! WoutTeeuw - gitaar, Ruud Franken - basgitaar, Evert van Loon en Arjen Snijder - saxofoon, Matthias van Olst - drum, Jannie Boers, Lisette Rozendal en Marjolein Scherphuis - zang en Rob Verheul - percussie. We spelen swingende soul, funk, latin en jazzmuziek. Covers en eigen composities waarin veel ruimte blijft voor improvisatie. LEUK!!

 

 

Januari 2002 -  Het optreden van "DWINGEL" tijdens de jaarwisseling was wederom een groot succes, helaas geen fotomateriaal van deze avond. We hebben besloten om dit jaar het optreden tijdens de jaarwisseling eens over te slaan en volgend jaar met een geheel nieuw programma te komen. De voorbereidingen voor dat nieuwe programma zijn al volop aan de gang. DWINGEL is zich tevens aan het voorbereiden op het huwelijk van Maxima en Willem Alexander, daar wij tijdens deze heugelijke dag op 2 februari de gala avond in Dwingeloo van muziek mogen voorzien. 

Wout, Ruud en ik zijn door "Progressief Westerveld" benaderd om samen met een saxofonisten Evert van Loon en Arjen Snijder en drummer Matthias van Olst de oprichting van deze politieke partij op 8 februari 2002 muzikaal op te luisteren. 

Alie wordt in februari 40 en haar feest beloofd een reunie te worden van: Barleycord, Starpeople, Comboboys en een optreden van DWINGEL en de slagwerkgroep.

December 2001 - Dwingel

 

Druk aan het voorbereiden voor oudejaarsavond met als extra drummer, percussionist en geluidsman toegevoegd:

Michiel de Leeuw

Oktober 2001 - Tsjechie

Met Afar Safr workshops en een optreden verzorgd in Policka te Tsjechie. (meer foto's op de djembepagina)

18 juni 2001 - Oerol Terschelling

  

Tijdens Oerol 2001 met de Comboboys op de Westerkeyn.

3 juni 2001 - Wereldrecordpoging Meeste Djembespelers Rotterdam.

Met Anita en Fred tijdens de Wereldrecordpoging in Rotterdam.

mei 2001 - Begonnen met de voorbereidingen voor een optreden in Tsjechie met de trommelgroep AFAR SAFR (4 reizen). Sandra, Anita, Fred en Rob

Oprichting AFAR SAFR

Maandag 17 april 2000 - De naam van de 'Dwingel 2000 band' officieel omgedoopt in 'DWINGEL' . 

niet op deze foto klikken!

Bandsamenstelling v.l.n.r.: Wim van de Ham - trompet, Koen Eekma - toetsen + backing, Jacob 'volleybal' de Leeuw - trompet, Ruud Franken - bas, Rob Verheul - percussie, Wout Teeuw - gitaar,  Matthieu Boonstra - zang + mondharmonica, Jacob ' kapper' de Leeuw - drum + backing, Karin Jonker en Linda Eekma - backing

1 januari 2000 - Optreden tijdens Dwingel 2000 nacht.

  

Terug