Ik heb dit Hobbyhoekje opgezet omdat ik graag bezig ben het HTML, JavaScript en CSS, enz., en dan puur met de Code. Hier probeer ik code uit die ik heb "gevonden" of zelf heb gemaakt. Het meeste kun je downloaden voor eigen gebruik.

Ik geloof in Jezus Christus Zoals de naam al zegt is dit een pretentieloze pret-site, voornamelijk bedoeld om lekker mee te hobby-en. Zaken die ik heb gemaakt voor de websites van anderen kun je hier ook tegenkomen, zoals voor de kerkelijke gemeente waar ik bij hoor, maar ook van andere websites waar ik bij betrokken ben of betrokken ben geweest.

De -sectie van deze site gaat over HTML (4 en 5), JavaScript en CSS. Deze sectie wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid;
De laatste toevoeging vind je HIER.

Rommelen met is een oude hobby. Oorspronkelijk stond dat op ook deze site maar ik heb het verplaatst naar www.webmasterij.nl/fractals/.

Het item bevat een aantal zaken die ik leuk vind.

Deze site is bedacht op een zomeravond, toen het eigenlijk te warm was om met computers bezig te zijn. Vandaar dat de titel van deze site is bedekt met een dik pak sneeuw.

Spijkenisse, 16 augustus 2001
Ben Boukes

Webmasterij logo
 

   Dit ben ik NIET!
Webmaster aan het werk.