Nieuwe website www.vvasperen.nl gelanceerd

Op 11 februari 2010 is de website www.vvasperen.nl online gegaan. Onze nieuwe hoofdsponsor Mashmedia heeft de afgelopen maanden, samen met de nieuwe website commissie gewerkt aan de vorming van deze nieuwe site. Namens de voetbalvereniging VV Asperen willen wij Mashmedia enorm bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt. De nieuwe website is wat ons betreft al een succes, het heeft een frisse en proffesionele uitstraling gekregen en is tevens erg overzichtelijk.

Het succes van de website zal uiteraard afhangen van de website commissie en de input van leden van VV Asperen. Als we met zijn alle voor elkaar kunnen krijgen dat de website commissie met regelmaat leuke nieuwtjes, wedstrijdverslagen en foto's ontvangen zal de website ook voor u als gebruiker een geweldig middel zijn op op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de club.

U wordt dus uitgenodigd om uw bijdrage te leveren, deze kunt u mailen aan webmaster@vvasperen.nl

Wij vragen tevens u begrip voor het gegeven dat de website nog niet op alle vlakken gevuld is met de juiste informatie. Zo zijn wij nog bezig om een manier te onwikkelen om de standen en uitslagen automatisch te verwerken via bijvooreeld de input van de KNVB gegevens. Mocht u elders op de website verkeerde informatie zien staan of tegen technische problemen aan lopen meldt het dan bij de webmaster via het eerder genoemde mail adres.

Wij wensen u heel veel lees en surf plezier en hopen op uw bijdrage voor deze website.

 

De website commissie