Met dank aan de fotografen/filmers: UITLEG

Eerst even een noodzakelijke uitleg. Sla deze liever niet over.
Hij is in anderhalve minuut gelezen.

De plaatjes op de komende 48 pagina's worden allemaal tegelijk ingeladen. Dat vergt een behoorlijk lange tijd. Deze is natuurlijk ook afhankelijk van de bezetting van de server van de provider, en zelfs van de overdrachtswijze daarvan.

Toch heb ik voor deze laadmethode gekozen, omdat het iedere keer opnieuw wachten op het klaar komen van het inladen nadat een nieuwe pagina is aangeklikt, wel erg gaat vervelen. Nu kan men bij het inladen van alle pagina's tegelijk rustig iets anders gaan doen.

Om van mijn methode gebruik te kunnen maken, is het wel nodig dat men beschikt over een grote Internet-cache. Maar die kan altijd op de eigen computer worden ingesteld, b.v op 30% van het totale schijfgeheugen.


De 2 fotografen
aan de maaltijd

Hulde deze fotografen
Overigens kan men de 3 pagina's met tekst die dit onderdeel bevat al direkt lezen, voordat de plaatjes zijn ingeladen. Dat moet echter ook in de "preferences" zijn ingesteld (of hoe dat bij andere browsers ook mag heten, b.v. "voorkeuren" of "extra" of "opties" e.d.)

Ik plaats dit lastige tekstje helemaal aan het begin van de fotoserie, opdat men voorbereid is op wat er gaat komen, en uit ergernis het niet onmiddelijk opgeeft om de foto's te bekijken. Doch wees hierdoor wel gewaarschuwd.

Volgende pagina: intro