Sonix USB PC Camera voor OS/2 (en eComStation)

Mag vrij gebruikt en geruild worden zolang het niet veranderd wordt. Je mag dit produkt enkel op eigen risico gebruiken. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade onstaan door jouw gebruik van dit produkt. Je mag dit produkt niet leasen, verhuren of verkopen aan anderen. Veel plezier.

Beschrijving - Toont het beeld gezien door de Sonix USB PC Camera in 320x240 of 640x480 formaat met automatische belichting. Kan ook het ingebouwde testbeeld tonen. Het beeld kan gecomprimeerd of in puur bayer formaat verstuurd worden. Je kan er 640x480 opnamen maken. Die worden gezet in de USBCAM.BMP en USBCAM.JPG bestanden en rexx wordt gestart met het USBCAM.CMD bestand voor nabewerking. Je mag USBCAM.CMD vervangen door je eigen versie.

Installatie - Plaats het USBCAM10.ZIP bestand in een directory naar keuze en pak het uit. Plaats het USBECD.SYS bestand in je C:\OS2\BOOT directory. Voeg de device driver toe aan je CONFIG.SYS bestand met het DEVICE=C:\OS2\BOOT\USBECD.SYS /D:0C45:602D:0101 /N:SNX$ /V statement en herstart je systeem.

[Gebruiksaanwijzing] [Rexx Nabewerking] [Sonix USB PC Camera]

Haal dit produkt hier gratis op. Klik hier voor mijn thuispagina.

Gebruiksaanwijzing

Sensor Beeld Testbeeld

Verbind de Sonix USB PC Camera en start na de piep het USBCAM.EXE programma.

Klik op "Snapshot" om een opname te maken.

Gebruik het "Transfer" pull-down menu om te gaan voor "Compressed" of "Pure Bayer" data transport.

Gebruik het "View" pull-down menu om te gaan voor "Sensor Image" of "Test Image" weergave.

Gebruik de maximaliseer knop om te gaan voor 320x240 of 640x480 beeldweergave.

Rexx Nabewerking

Rexx Return String

USBCAM.CMD gebruikt GBMSIZE.EXE (van GBM Tools) om de opname om te zetten naar een 320x240 portable network graphics als je de /* en */ verwijdert uit de volgende regel:

/*'gbmsize.exe -h 240 -w 320 usbcam.bmp usbcam.png'*/

Een string afkomstig van USBCAM.CMD wordt getoond in een dialoog venster. De FAILURE conditie geeft aan dat GBMSIZE.EXE niet gevonden kon worden.

Sonix USB PC Camera

Sonix USB PC Camera

De Sonix USB PC Camera bevat een SN9C102 bridge en een HV7131R sensor chip en heeft 0C45:602D:0101 als idVendor:idProduct:bcdDevice.

Ik kreeg deze camera als verjaardagscadeau in 2005. Ik weet niet of en waar je nu die camera kunt kopen.

Voldoet aan XHTML 1.0 Voldoet aan CSS 2.1 W.M.Brul 2005-2019, alle rechten voorbehouden.